2009-01-16, 16:33
|
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
Jest rozwiązanie
szerokie łóżko 
i dwa zestawy pościeli
wg mnie to nic dziwnego, ja na początku też się nie wysypiałam w jednym łóżku z tż i z tego co wiem to dużo osób lubi mieć trochę przestrzeni dla siebie podczas snu, i miłość nie ma tu nic do rzeczy
chyba że koleżanka podejrzewa że ją kłamie mówic że się nie wysypia i podejrzewa coś innego
|
Nie nie zupelnie nic nie podejrzewa i nie podejrzewa ze ja klamie, wlasnie dyskutujemy na ten temat...ale po prostu jest jej przykro, oni jeszcze ze soba nie mieszkaja wiec ona chcialaby czasami spedzic z nim noc lecz niestety on daje jej to rzadko i czasami wychodza z tego powodu spory bo ona chcialaby aby czesciej pokazal ze moze isc na jakis kompromis , bo skoro ja kocha to nie powinno byc dla niego az taka tragedia ze sie nie wyspi.. Ja nic z tego nie rozumiem, nie umiem doradzic, bylysmy ciekawe czy ktoras z Was miala ten problem
Cytat:
Napisane przez ashlix
Wiesz, ale tu chyba nie o to chodzi tylko o bycie w tym samym pomieszczeniu!
Bo jeśli chodzi o taką błahostkę to my z tż też śpimy pod dwoma zestawami pościeli, bo lubimy się jakby zawijać w kołderkę itp.. Przytuleni też nie raz chcieliśmy zasnąć, ale nie dajemy rady i zaraz się każdy usuwa w swój kąt 
Jednak w tym przypadku ja zrozumiałam problem inaczej...
|
Tutaj nie chodzi o to czy z jedna koldra czy z dwoma on po prostu jest tragicznie niewypany i woli to robic sam na swoim lozku..A z nia rzadko..
Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2009-01-16 o 20:41
Powód: Post pod postem.
|
|
|