Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-16, 21:31   #513
mamaoli1979
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mamaoli1979
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Dobry wieczór dziewczyny
Zacznę od dzisiejszego jadłospisu
Ś: płatki owsiane z jabłkiem i cynamonem a la Effa= pychotka!
P: 2 czekoladowe kulki, 4 łyżki jogurtu naturalnego i 2 mandarynki/zapomniałam juz jak smakują, a dzisiaj rozpłynęłam się/
O: gotowany filet z dorsza pod szpinakową pierzynką /szpinak koiecznie musi być liściasty/ i tu zgrzeszyłam, bo do szpinaku dodałam 2 plastry pełnotłustego żółtego sera do tego surówka z gotowanej czerwonej kapusty - własnie ją wykończyłam
P: dzisiaj dosyć późno sok z kiszonej kapusty, a za jakiś czas 2 czekoladowe kulki-tak wiem czym to pachnie, ale jeszcze nie teraz na 100%
K: i tu sie pochwalę, przygotował mi ją TŻ carpaccio a sałacie w sosie z oliwy i czosnku do tego 2 suszone pomidorki w oliwie z ziołami, krewetki na oliwie i czosnku, ser żółty odtłuszczony, 2 mandarynki i 2 lampki czerwonego wytrawego winka- jak to miło znaleźć dla siebie odrobnę czasu w ciągłym biegu...
Teraz moja Oleńka spi, a z nią TŻ słodki widok, a ja zamiast podzielać ich los nadrabiam zaległości na forum- to już chyba uzależnienie
Effa podobnie jak Ilonka uważam, ze puchnięcie może być spowodowane nadmiarem białka.
Bambii życzę udanych zakupów we Wrocławiu, dzisiaj odwiedziłam Piota i Pawła przy Koronie trafiłam nawet na kilka świetnych promocji
Ilonko gratluję utraty wagi-oby tak dalej
Papraczku samych szczęsliwych chwil z TŻ
Dagirll spokojnie nie przesadziłaś, pomalutku i przyzwyczaisz się do takiej ilości jedzenia
Sylwusia 3688 uważam podobnie jak Effa spokojnie przejdź na II fazę zobaczysz jakie będą efekty, jakby co to zawsze będziesz mogla wrócić na I fazę
Kikiaa witaj!
A je jesli chodzi o A6W szczerze polecam, efekty są piorunujące i powalające wystarczy systematyczność i nie zniechęcanie się choć ćwiczenia wydają się być monotonne, moim zdaniem warto!
Effa jak tam Twoja waga, jak dobrze pamietam miałas sprawdzić jak owsianka wpływa na ową wagę? obiecałam sobie, ze będę się ważyć co 2 tygodnie, więc na moje spostrzezenia w tej kwestii musimy poczekać jeszcze tydzień
Witaj Pysiamn
Życzę miłego wieczorku i zmykam do moich CHOMICZKÓW

mamaoli1979 jest offline Zgłoś do moderatora