Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-16, 22:57   #3611
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez linkaa1987 Pokaż wiadomość
hej hej chudzielce po przerwie
dalej czasem do was zaglądam, bo dalej zaliczam się do pannicy XL, aczkolwiek 17kg mniej
buziale ! ;*
Witaj Lineczko!
jak tam kilogramy? spadają nadal? świetnie wyglądasz.. nie mogę się doczekać jak będę miała takie efekty jak ty
śle buziaki i odwiedzaj nas nadal

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
tak jak sobie czytalam, to wydawala mi sie duzo mniej skomplikowana. moze dlatego, ze latwiej z czegos zrezygnowac niz sensownie polaczyc?
wiesz co dieta SB jest może i mniej skomplikowana na pierwszy rzut oka bo tam są bardzo jasne zakazy... rezygnujesz ze wszystkich węglowodanów...
dieta MM też nie jest skomplikowana tylko trzeba załapać te zasady i jest... dla mnie teraz nie jest w ogóle problemem zastanawianie się co jest węglowodanem a co tłuszczem kwestia wprawy... a SB jest bardzo rygorystyczna i też efekt jojo dość częsty... wiem bo siostra to stosowała... ale spróbuj może Ci będzie służyć...
aha i przez zlikwidowanie węgli jest się zmęczonym, nie można się skupić...

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość
Mumuśka zaskoczyłaś mnie3 miesiace oczekiwania na wizytę prywatną? To chyba jakis super extra lekarz skoro tak do niego wszyscy się pchają

Kaisunia
Jak dla mnie to lekarz, który "dla zasady" nie przepisuje (nie zw. na stan zdrowia pacjenta oczywiście) to nie nadaje się na lekarza. Lekarz z widzimisię też mi coś. To tak jakby kobieta poszła do ginekologa po tabletki anty, a on do niej "nie przepiszę bo dla zasady nie przepisuję".

Dostałam skierowanie na badania wątrobowe (ostatnie miałam robione chyba pół roku temu), powiedziała, ze jak wyniki będą dobre to mi przepisze. Światełko w tunelu normalnie.

Rzuciłam ostatnio okiem na wątek o Zelixie, skończyłam czytać na bodajże 75 poście, jak wyczytałam, że dziewczyna bierze Zelixę bo ma kilogram nadwagi to padłam.

Człowiek (tzn. ja) już stówę waży, nie dostaje leku a jakieś "5 kg" nadwagi dostaje lek od ręki, paranoja.
Mamusiu ty serio czekałaś 3 miesiąc na prywatną wizytę???
JA wczoraj dzwoniłam do nowego lekarza gin-endo i mam wizytę na wtorek

Ci lekarze to są tragiczni.... jednak dobrze że trafiłaś na tą lekarkę która skierowała Cię na badania i ewentualnie przepisze leki! zrób szybko badania i wracaj do niej
faktycznie są czasami dziewczyny które mają kilka kilo nadwagi i uważają się za grube i brzydkie... przykładem wątek plotkowy "puszyste też piękne" uwielbiam te dziewczyny z stamtąd ale jak jedna z drugą ważą niecałe 60kg a uważają się za puszyste to aż mi się przykro robi... one na szczęście nie łykają M ludzie myślą że M to super środek na odchudzanie i nie zdają sobie sprawy z tego jak jest mocny a przede wszystkim nie myślą o kondekwencjach... życie...

Cytat:
Napisane przez wisienka90 Pokaż wiadomość
za mna 3 dzien Meridii, jestem bardzo zaksoczona, rano zjadlam jajecznice z buleczka ;p i do tej pory jestem pelna!
ajajaja ^^ coraz bardziej sie do niej przekonuje
Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
wisienka, jedz regularnie posilki, bo bedziesz miala jojo murowane jak przestaniesz brac meridie.
święte słowa!
Wisienko meria działa skoro nie chce Ci się jeść ale musisz się zmuszać i pamiętać o tym.... jedź chociaż trochę ale jedź bo teraz to szok dla organizmu i szybko stracisz kilogramy ale za tydzień organizm zacznie magazynować wszystko co jesz i waga stanie, wiec uważaj na to

Cytat:
Napisane przez wisienka90 Pokaż wiadomość
dzisiaj nawet nie mialam czasu na jedzenie ;/ ale to wyjatkowo dzisiaj, bo wczoraj normalnie jadlam, tylko mniej

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post10516749
zapraszam xD
oj będą następnym razem baciki za to jedzenie

jednak będzie wątek osobny może i dobrze tam spokojnie bedizemy plotkować o odpowiedniej diecie przy meridii
zaraz tam zaglądne

jutro jadę na weekend do przyjaciółki... tak coś czuję że przytyje bo już ona planuje zrobić specjalnie dla mnie pesto a do tego drineczki które wypiję w klubie... chcę się iść bawić i poszaleć ale znowu ta waga... eh... trudno nie bede ograniczała swoich spotkań towarzyskich z powodu DIETY i wagi potem będę cierpieć
miłego weekendu

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując