2009-01-16, 22:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
Napisane przez linkaa1987
hej hej chudzielce po przerwie
dalej czasem do was zaglądam, bo dalej zaliczam się do pannicy XL, aczkolwiek 17kg mniej 
buziale ! ;*
|
Witaj Lineczko!
jak tam kilogramy? spadają nadal? świetnie wyglądasz.. nie mogę się doczekać jak będę miała takie efekty jak ty
śle buziaki i odwiedzaj nas nadal 
Cytat:
Napisane przez mamaNiny
tak jak sobie czytalam, to wydawala mi sie duzo mniej skomplikowana. moze dlatego, ze latwiej z czegos zrezygnowac niz sensownie polaczyc?
|
wiesz co dieta SB jest może i mniej skomplikowana na pierwszy rzut oka bo tam są bardzo jasne zakazy... rezygnujesz ze wszystkich węglowodanów...
dieta MM też nie jest skomplikowana tylko trzeba załapać te zasady i jest... dla mnie teraz nie jest w ogóle problemem zastanawianie się co jest węglowodanem a co tłuszczem kwestia wprawy... a SB jest bardzo rygorystyczna i też efekt jojo dość częsty... wiem bo siostra to stosowała... ale spróbuj może Ci będzie służyć...
aha i przez zlikwidowanie węgli jest się zmęczonym, nie można się skupić...
Mamusiu ty serio czekałaś 3 miesiąc na prywatną wizytę???
JA wczoraj dzwoniłam do nowego lekarza gin-endo i mam wizytę na wtorek
Ci lekarze to są tragiczni.... jednak dobrze że trafiłaś na tą lekarkę która skierowała Cię na badania i ewentualnie przepisze leki! zrób szybko badania i wracaj do niej
faktycznie są czasami dziewczyny które mają kilka kilo nadwagi i uważają się za grube i brzydkie... przykładem wątek plotkowy "puszyste też piękne" uwielbiam te dziewczyny z stamtąd ale jak jedna z drugą ważą niecałe 60kg a uważają się za puszyste to aż mi się przykro robi... one na szczęście nie łykają M ludzie myślą że M to super środek na odchudzanie i nie zdają sobie sprawy z tego jak jest mocny a przede wszystkim nie myślą o kondekwencjach... życie... 
Cytat:
Napisane przez wisienka90
za mna 3 dzien Meridii, jestem bardzo zaksoczona, rano zjadlam jajecznice z buleczka ;p i do tej pory jestem pelna!
ajajaja ^^ coraz bardziej sie do niej przekonuje 
|
Cytat:
Napisane przez mamaNiny
wisienka, jedz regularnie posilki, bo bedziesz miala jojo murowane jak przestaniesz brac meridie.
|
święte słowa!
Wisienko meria działa skoro nie chce Ci się jeść ale musisz się zmuszać i pamiętać o tym.... jedź chociaż trochę ale jedź bo teraz to szok dla organizmu i szybko stracisz kilogramy ale za tydzień organizm zacznie magazynować wszystko co jesz i waga stanie, wiec uważaj na to
Cytat:
Napisane przez wisienka90
|
oj będą następnym razem baciki za to jedzenie
jednak będzie wątek osobny może i dobrze tam spokojnie bedizemy plotkować o odpowiedniej diecie przy meridii
zaraz tam zaglądne 
jutro jadę na weekend do przyjaciółki... tak coś czuję że przytyje bo już ona planuje zrobić specjalnie dla mnie pesto a do tego drineczki które wypiję w klubie... chcę się iść bawić i poszaleć ale znowu ta waga... eh... trudno nie bede ograniczała swoich spotkań towarzyskich z powodu DIETY i wagi potem będę cierpieć
miłego weekendu