2009-01-16, 23:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Drama ja nie rozumiem czegos... Czemu pierwsze krwawienie po porodzie to nie jest okres... Ty chyba nie masz na mysli tego krwawienia bezposrednio po porodzie? Oczywiscie, ze krwawienie na kilka tygodni lub wiecej po porodzie to jest okres. Nie rozumiem czym innym mialoby byc to krawienie. No chyba, ze wiesz o czyms o czym ja nie wiem, chetnie sie dowiem... Ja juz mialam dwa okresy, jestem chyba rekordzistka na tym polu. 
Memi ja tez mysle, ze nalezy zachowac umiar. Kupilam nosidelko dla malej w postaci torby takze malutka nie jest w pionie. Jakos podswiadomie czulam, ze taka bedzie dla niej lepsza.
Katakumba, kiedy wracasz do UK?
Skorpioniec podziwiam cie, ze jestes tak dobrze poinformowana w tematyce niemowlecej. Gdzie Ty sie tego wszystkiego nauczylas? Przeciez Iga to Twoje pierwsze dziecko, nie? Cos kiedys wspominalas o mlodszym rodzenstwie czy mi sie cos miesza...?
Moje dziecko dzis po trzygodzinnym spacerze jest taakie grzeczne. Nawet bardziej niz zwykle. Caly dzien usmieszki, gaworzenie, zabawa na macie (smiac mi sie chce jak ona boksuje te zabaweczki), a potem gadanie z mamusia i drzemki. To dziecko wcale nie placze... Nie wiem jakie dobre uczynki mam na sumieniu, ze mam takie dziecko. W kazdym badz razie jestem wdzieczna za to...
Edytowane przez aaliyah
Czas edycji: 2009-01-16 o 23:44
|
|
|