2009-01-17, 08:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zęby PO ZDJĘCIU aparatu...
Cytat:
Napisane przez hamster24
A ja wam powiem tyle - nosiłam aparat stały przez 3 lata, przed założeniem wygladałam jak dracula, w tej chwili juz mineło 9 lat odkad mi go sciągneli.... okrutnie bolały mnie zeby przez prawie miesiac, niektóre tak sie ruszały,że bałam sie ze mi wyleca zarówno po założniu, ale głównie po ściągnieciu aparatu...ale wszytsko mineło, na to trzeba czasu i cierpliwosci, trzeba ból wytrzymac...on mija...Kiedy nosiłam aparat, a były to czasy 6,7,8 klasy szkoły podstawowej wszyscy sie ze mnie smiali, wyzywali od zapuszkowanego śledzia..niestety tyle lat temu te druty na zebach nie byly tak popularne....A potem pamietam jak mi go zdjeli i wyjechalam półtora miesiaca później na jakis obóz i tam poznałam chlopaka, który strasznie mi sie podobal...i on któregos dnia powiedział mi niewiedzac o zadnych draculach i aparatach, że mam ładne zeby....rozpłakałam sie z radosci...tyle cierpien, bólu, wyrywanych zebów.....Ale dziewczyny warto!!! Ból jest chwilowy przvmija....wystarczy jeden komplement i juz o nim zapomnialam 
|
no pewnie, że warto! i o tym nie trzeba tu nikogo przekonywać Gratuluję ładnych ząbków 
Tylko, że autorka pyta o (prawdopodobnie) odsłonięte szyjki zębów. Ja je wlasnie mam i wiem, że to ból nie do pozazdroszczenia
|
|
|