Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 09:36   #260
metafora
Rozeznanie

Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!

To ja dzisiaj też się zmierzę (z) centymetrem Zobaczymy, czy będzie mi do śmiechu Arkusz w Excelu to dobry pomysł Ale wiecie co, chociaż na razie zleciało mi niewiele z wagi, to czuję już różnicę w samopoczuciu. Jakoś tak mi lepiej Nie czuję się ciężko, jak zazwyczaj bywało po zbyt obfitych posiłkach. Nauczyłam się jeść tyle ile potrzebuję i ogroooomnie się z tego cieszę, bo tutaj była moja blokada, w tym leżał mój problem. Jak już to opanowałam, to wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej (Nie ma to jak się pozytywnie nastawić) Nie brakuje mi białego chleba, na dodatek pumperniklem jakoś tak się bardziej najadam - wystarczy jedna kromka i czuję się syta (rzecz jasna kromka z dodatkami, a nie suchy chleb) Do słodyczy (wafelków, batoników, cukierków) mnie nie ciągnie...no może jedynie do czekolady, ale na to mogę sobie pozwolić Ale nie ukrywam, że solidnie siebie pilnuję i ten trening silnej woli przynosi efekty. Mam za to słabość do wszelkiego rodzaju pestek i orzechów Oglądając film potrafię wyłuskać duże opakowanie słonecznika lub woreczek dyni... no ale zdrowsze to niż chipsy, no nie ?

Aha, jeszcze jedno - dajcie mi ogromne baty za moje lenistwo do ćwiczeń! Błagam, niech ktoś na mnie nakrzyczy
Wczoraj dostaliśmy z TŻ od rodziców pół lodówki różnych warzyw, więc dzisiaj pokombinuję z jakąś sałatką, bo inaczej tego nie przeżremy w takich ilościach

Zdrówka Wam dziewczynki życzę, bo widzę że choróbska nie śpią i coraz więcej ludzi kaszle i pociąga nosem

*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania*

metafora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując