2009-01-17, 13:18
|
|
Przyczajenie
|
Świat Kosmetyków, czyli wasze początki z Oriflame...
Witam wszystkie konsultantki i klientki Oriflame,
opowiem Wam w skrócie, jak trafiłam na kosmetyki szwedzkiej firmy Oriflame
***~***
Moja przygoda z Oriflame zaczęła się ok. 10 lat temu, przypadkowo koleżanka zaproponowała mi zapoznanie się z katalogiem, skorzystałam z tej propozycji i muszę przyznać, że było warto...
Na początku zamówiłam sobie podkład do twarzy, okazało się, że jest idealny dla potrzeb mojej cery, świetnie się rozprowadzał i dokladnie pokrywał niedoskonalości. Pamiętam, że był w granatowej tubce.
Przez kolejnych kilka miesięcy kupowałam coraz to więcej innych kosmetyków, aż pewnego dnia okazało się, że koleżanka wyjeżdża na stałe z Polski:-(
Szukałam uparcie kogoś kto, mógłby mi sprzedawać te wspaniałe specyfiki, bezskutecznie (wtedy jeszcze nie miałam internetu), a "stara koleżanka" nie zaproponowała mi wpisania się do Oriflame...
Minęło od tego czasu 7 lat i któregoś wieczoru, wybrałam się na zakupy, w wejściu do wielkiego marketu stały dwie miłe panie oferujące produkty Oriflame, zatrzymałam się i niemalże z miejsca zapisałam się
Wkrótce miną 3 lata od mojej współpracy z firmą, jest wspaniale, nie dość, że mam kosmetyki dla siebie 30 % taniej, to jeszcze mam mnóstwo klientek, które kochają jak jak kosmetyki Oriflame;-)
To byłby maleńki skrót mojej historyjki o "Moim Oriflame", gorąco zapraszam wszystkich do powrotu w przeszłości i do opisania swojej przygody z tymi kosmetykami
Chętnie podzielę się opinią o kosmetykach Oriflame,
pozdrawiam cieplutko!!!
|
|
|