Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-17, 17:38   #3896
konopia
Zadomowienie

Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Fajne te kwiatki. W h&m widziałam świetną broszko-spinkę w kształcie dwóch czarnych kwiatów obok siebie za 14,90.
Broszka! To byłby świetny dodatek do mojego wiosennego, czerwonego płaszczyka Już sobie kompletuję strój normalnie, wczoraj kupiłam wymarzony kapelusz w H&M(ostatnie miejsce, gdzie bym się spodziewała ładnego kapelusza w moim rozmiarze), czarne czółenka na obcasie na wiosnę już mam, teraz jakiś szal czy chusta, najlepiej wzorzysta, może nowa torba i broszka Tylko nie wiem, czy to nie byłaby przesada...
Ahh, chcę wiosnę
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
ja ciagle mam dylemat w czym isc na studniowke w ponczochach czy rajstopach, nie wiem czy ponczochy mi nie...spadna?
To zależy - jeśli masz długą sukienkę i w miarę obcisłą, to pończochy, bo góra od rajstop może się odznaczać. Jeśli bardzo krótką, to rajstopy, bo może być widać koronkę od pończoch.
Ale ja gorąco polecam na studniówkę pończochy! Ale tylko z Gatty, naprawdę, przyklejasz raz i zapominasz, że masz coś na sobie. Moje koleżanki miały z innych firm albo bezfirmówki i ciągle je miały w kolanach - 18zł w Gattcie i ja miałam problem z głowy. I nie trzeba już podciągać rajstop, które też często w trakcie tańca lądują nisko w kroku :P Mówię Ci, kup je i wypróbuj Mi poleciła je siostra i też byłam sceptyczna, ale się w nich zakochałam.

aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C

'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your way
You want antidote I got the poison!'

Edytowane przez konopia
Czas edycji: 2009-01-17 o 17:39
konopia jest offline Zgłoś do moderatora