Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-17, 21:52   #2461
pastereczka
Organizatorka

Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals

Cytat:
Napisane przez rocki Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w zasadzie powinnam wam to byla napisac wczesniej. Ja nie moge do konca uwierzyc w te zolte odcienie dla mnie z jednego, prostego powodu. Ja jestem typowym latem, takim lekko zimowym. Mam rozowe usta, wlosy brazowe bez zlocistych przeblyskow, niebieskie oczy. Najlepiej wygladam w niebieskim, turkusach, fioletach. Tylko ta karnacja ni przypial, ni przylatal (a w zasadzie to po moim tacie, ktory jest 100% Polakiem, ale ma tak ciemna, oliwkowa skore i czarne wlosy, ze w Iranie wszyscy mysleli, ze jest Iranczykiem - cala reszta po mojej bialo-rozowej mamie)

A ten Perfect wyglada na bardzo ciemny i rozowy Jestes pewna

Skoro wiekszosc zadecydowala o zlocistych odcieniach, to takie w koszyku wyladuja Tylko czy one nie beda za bardzo kontrastowac z moja szyja? Bo w zasadzie teraz w zimie wygladam jak na tym pierwszym zdjeciu
Ja patrzylam na Twoją szyję ( i ciala odcien) perfect wzielam pelnowymiarowe po zdjeciu na stronie i musialam odsprzedac-kolor na stronie jest beznadziejny (moze dlatego ze go dodawali i nie gra z innymi zdjeciami). Kolor jest jasny, ale nie strasznie jak te najjasniejsze i jest naprawdę neutralny- jak Twoja szyja - kolor cielisty he. Osobiście ubolewam, ze nie ma takiego ciemniejszego.

Dziewiąty rok na wizażu
pastereczka jest offline Zgłoś do moderatora