Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podlaskie panny młode :P
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-18, 12:53   #134
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Podlaskie panny młode :P

Cytat:
Napisane przez 201708220937 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie wiem co to za model, bo mnie ta kieca nie interesowala. Ale po wyowiedzi joamie, zgadzam sie, ze to Benjamin Roberts (porownalam zdjecia z neta; swoja droga wiem, ze kiece tgo projektanta sa drogie, no i warto by bylo bys przeszla sie i do markizy i do Mon Cheri, gdzie ja mierzylam i porownala ceny ). No i jesli ja w niej dobrze wygladalam to zapewniam, ze i Ty tez w niej bedziesz miala rewelacyjna figure. W mon cheri mirzylam jeszcze jedna kiece z tafty, ktora tez robila podobny efekt. Pamietam, ze miala material na spodnicy podpiety i podczepiony kwiatkami, gora gorsetu byla na prosto a pod biustem kokardka. Tez byly krysztaly. Po prostu pomierz kiece z tafty, bo one tak wlasni sa szyte by nadac odpowiednia figure. Pomirz kiece white one, one sa dostepne w cymbeline.

No fakt, z przodu moja figura w niej wyglada rewelacyjnie, ale z tylu to byla mala masakra. Dla mnie ta kieca byla za mala i za mocno mnie sciskala. I tak jak z przodu bylo ok, tak z tylu caly tluszcz mi wylewal sie nad suknie...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując