2009-01-18, 12:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podlaskie panny młode :P
Cytat:
Napisane przez 201708220937
Treść usunięta
|
Nie wiem co to za model, bo mnie ta kieca nie interesowala. Ale po wyowiedzi joamie, zgadzam sie, ze to Benjamin Roberts (porownalam zdjecia z neta; swoja droga wiem, ze kiece tgo projektanta sa drogie, no i warto by bylo bys przeszla sie i do markizy i do Mon Cheri, gdzie ja mierzylam i porownala ceny ). No i jesli ja w niej dobrze wygladalam to zapewniam, ze i Ty tez w niej bedziesz miala rewelacyjna figure. W mon cheri mirzylam jeszcze jedna kiece z tafty, ktora tez robila podobny efekt. Pamietam, ze miala material na spodnicy podpiety i podczepiony kwiatkami, gora gorsetu byla na prosto a pod biustem kokardka. Tez byly krysztaly. Po prostu pomierz kiece z tafty, bo one tak wlasni sa szyte by nadac odpowiednia figure. Pomirz kiece white one, one sa dostepne w cymbeline. 
No fakt, z przodu moja figura w niej wyglada rewelacyjnie, ale z tylu to byla mala masakra. Dla mnie ta kieca byla za mala i za mocno mnie sciskala. I tak jak z przodu bylo ok, tak z tylu caly tluszcz mi wylewal sie nad suknie...
|
|