Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridianki łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-18, 17:11   #5
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Meridianki łączmy się!

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Waga początkowa:68kg
Waga końcowa:57 kg
Wzrost: 158 cm
Czas kuracji : miesiąc (lipiec?) jakoś tak:P
Rodzaj : Meridia15
bardzo dużo schudłaś przez 1 miesiąc też bym chciała... eh...

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
teraz bede miala dylematy: o czym gdzie pisac? moze jakis regulamin sobie ustalimy?
jestem za
wydaje mi się że dobrze by było jakbyśmy tutaj głównie plotkowały i rozmawiały o diecie przy meridii i nie tylko a na wątku "meridia" pisać faktycznie tylko rzeczy związane bezpośrednią z nią... np jak któraś ma skutki uboczne, albo właśnie po skończonej kuracji pokazać się PRZED i PO bo założę się że nowa osoba chcąca dowiedzieć się czegoś konkretnego o meridii ma dosyć tych naszych plotek

zobaczymy co będzie z tego podziału

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
waga poczatkowa: 80kg(10.05.08 porod), po porodzie 71kg, 07.08.-78kg!! potem dieta nielaczenia i 1000kcal-ciagle wahania 73-78kg. start meridii 30.12.08 :74 kg
waga koncowa: jak w opisie
wzrost:162cm
czas kuracji: po kosultacji z endo ale pewnie 2 mce i chwatit.
rodzaj:M15, inspirowana przez Kasieńkę Faficzkową wprowadzam zasady MM to dziala.
Toba tak waga skoczyła po porodzie? myślałam że potem po porodzie to się tylko chudnie...

Jak Ci idzie dieta MM? starasz się nadal to zrozumieć czy jednak zmieniasz ją na swoje zasady?

wróciłam z weekendu... kurcze... nie mogę spotykać się z tą koleżanką bo ona zawsze robi takie pyszne mararony... bomba kaloryczna niesamowita... do tego kilka drinków... jutro wejdę na wagę... zobaczymy... aż się boję
nie mogę też doczekać się wtorku bo idę do engo-gin i mam nadzieję że od razu będę mogła zacząć leczenie może waga trochę bardziej ruszy... oby... ja to jednak jestem nawina, chyba nawet bardziej niż Czerwony Kapturek
miłego wieczorku

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując