Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Style Diary VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-18, 20:56   #2169
su$ka
Zakorzenienie

Dot.: My Style Diary VI

Cytat:
Napisane przez asiakrysia1 Pokaż wiadomość
mój debiut piatkowe przebieranki z Su$ką
moje zdanie znasz - świetnie fajnie ,że się wreszcie pokazałaś

Cytat:
Napisane przez Bulba1 Pokaż wiadomość

Czy to ta eko skora z marszczeniem na gorze i niewielka stojka ? Cos sie dopatrzec nie moge, a sama poluje na taka kurtke wlasnie w Bershce tylko na jakies morze gotowki czekam
Czarno-biale zdjecie, klimatyczne, podoba mi sie
W Bershce w nowej kolekcji są 2 rodzaje tych eko-skór ,właśnie jedna taka z marszczeniami (podobna do tej słynnej ze stradivariusa za 319zł) i chyba o tej mówisz,prawda ? i druga taka bardziej klasyczna -znaczy moja skusiłam się ,bo 169zł wydawało mi się okazyjną ceną tymbardziej ,że to już nowa kolekcja
A swoją drogą jak znajdziesz to morze gotówki ,to daj znać Chętnie też trochę zaczerpnę

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
su$ka slicznie sie kurteczka prezentuje, buty widzialam ostatnio w arkadii, nawet sie zastanawialam, ale wydawaly mi sie przez koturne strasznie niewygodne.

Bulba1 śliczna sukienka, kroj, kolor przepiekne.

snesha bardzo fajne zestawy, spodnie bardzo ladnie leza, przydalyby mi sie jedne w tym kolorku

Moj sobotnio-imprezowy.
dzięki marciu mój tata jak mnie zobaczył w tych butach to tylko skwitował :" ooo kupiłaś sobie ortopedyczne buty?" ale już dawno nie przejmuje się jego zdaniem może wyglądają trochę 'potężnie' ,ale wydaje mi się ,że przez to są oryginalne ,a koturny wg mnie są wygodniejsze od obcasów -ale to chyba kwestia przyzwyczajenia

Twój zestaw taki mrrr z pazurkiem - podobają mi się butki skąd ? tylko chyba założyłabym bardziej kryjące rajstopy

Edytowane przez su$ka
Czas edycji: 2009-01-18 o 20:58
su$ka jest offline Zgłoś do moderatora