Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-19, 12:50   #3755
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
aaa pamiętam, w spodenkach Ale za to są niejędrne, zero mięśni i sam celluli
tyłek to samo
Aniu, kwestia 2-3 miesięcy sumiennych ćwiczeń i od razu zobaczysz różnicę - ja po 2 tygodniach mam inne ciało
Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Ja najlepiej rozciągnięta byłam po 1,5 godzinnym aerobiku na studiach szpagat był zawsze na koniec.....ale do ucha nie próbowałam a teraz za stara jestem

Tyłek też sobie szybko podnosiłam nawet jazdą na rowerze bo ja mam tak specyficznie zbudowany.....podobnie jak uda....

Postanowiłam se też że od lutego wracam do ćwiczeń, wyciągnąć muszę tylko kumpla na siłownię
Szpagat to robię tylko francuski, Ty robiłas turecki? Zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
a fabryka to Big Star, jakby ktoś reflektował to spodnie u mnie tańsze o połowę kupuje tak często kolegom rozmiar fason i siup i chyba musze podejść do tych rurek.
Pamietam, że jak byłam nastolatką to wszystkie spodnie zwężałam sobie sama z aptekarska dokłądnością w dole nogawki miały tylko tyle, zeby przeszła mi stopa
Big Starasz masz u siebie taniej? W sumie trzeba by popatrzeć

To oni maja mniejsza rozmiarówkę niż wszyscy? Bo gdzieś na modowym o nich chyba czytałam, że mają mniejsze rozmiary i zawsze trzeba nastawic się na kupno większego niż zwykkle