Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Buff'd
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-19, 13:11   #237
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki mineralne Buff'd

Cytat:
Napisane przez Lorri Pokaż wiadomość
Czyli schodzi Ci pewnie w najbardziej przetłuszczających się partiach twarzy. Przykładaj bibułkę absorbującą przed nakładaniem podkładu. To może przedłużyć jego trwałość. Original średnio kryjący? Aż trudno w to uwierzyć. Jeśli masz mały pędzelek, to możesz po prostu nakładać kolejną warstwę na przebarwienia.
To ciekawa jestem jakbym ciagle miala tlusta twarz to chyba nie nalozylabym ladnie niczego
Tak, nos i broda mi sie przetluszczają.. a czoło nie
Przykladalam chusteczki higieniczne, zebraly nadmiar sebum, ale razem z podkladem.
Pedzelkiem nakladam podklad na przebarwienia i tradzik, lepsze to nic korektor z edm, no nic jutro sprobuje Apricot albo ewentuallnie EDM naloze w koncu bo jeszcze nie probowalam od czasuu dostania przesylki

Cytat:
Napisane przez Nanomi Pokaż wiadomość
Dostałam dziś próbki
Wklejam takie orientacyjne porówanie Buffd i EDM (nie przejmujcie się formułami EDM, akurat takie mam, a chodzi o kolor).

Cornsilk to najpiękniejszy jasny i zarazem żółtawy kolor jaki widziałam. Wygląda przepięknie . Coś jak Fair Neutral tylko ciepły a nie neutralny. Dla mnie chyba odpowiedni będzie Bisque. Trafiłam dobrze z kolorami dzięki Waszym zdjęciom. Jeszcze nawet nie otwierałam próbek, tylko wrzucam zdjęcia:

Duże, bo na mniejszym nie widać dokładnie: http://img110.imageshack.us/my.php?i...mibuffdwe3.jpg (trzeba kliknąć na zdjęciu)

Aha, zamawiałam tylko podkłady, te dwie próbki z lewej to gratisy.
Podoba mi się WOOL, ale on chyba jest troszkę zoltawy?
Widzę ze tez dostalas inny róż, jak przetestujesz to daj znac jak wyglada na twarzy i czy go widac, bo ja dzis naprawde caly czas dosypywalam do miseczki rozu, nakldalam na pedzel i na twarz i nie bylo go widac (mam Tricky).

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując