2009-01-19, 18:17
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Panie w salonie MS Moda powiedziały mi, że przy zakupie sukni oni opłacają noclegi dla 2 osób w Karpaczu (pobyt 7-dniowy, jedzenie i dojazd we własnym zakresie). Na wykorzystanie tego wyjazdu jest rok od momentu zakupu sukni. Nic mi nie wiadomo o tym że ta oferta ma jakiś termin ważności no i niestety nie orientuje się też czy tylko w Kielcach czy we wszystkich sklepach z kolekcją MS Mody.
Ninuska naprawde jest dużo świetnych sukienek w MS Modzie i w każdym z trzech sklepów mają różne modele. Poświeciłam dziś cały dzień na przymierzanie. Byłam w Kielcach od 9 do 16 Po kolei:
- Celia - jak dla mnie nic ciekawego, przymierzyłam jedną na rozgrzewkę ale plus taki, że można tam łączyć górę i dół z różnych sukienek, uszyją wszystko, także ze zdjecia, halka w cenie, welon jest gratis;
- Kiara - kilka naprawde fajnych sukienek, jedna bardzo mi się spodobała i jest na mojej liście, halka w cenie, welon i buty gratis 
- Anna - ceny bardzo atrakcyjne, wybór niewielki;
- MS Moda - jestem zachwycona, Panie super pomocne, wszystko mi przynosiły i bardzo doradzały. Jedna sukienka mnie się strasznie spodobała, a druga moim doradcom i bedzie mi ciężko się zdecydować, bo którąś z nich albo tą z Kiary wezmę, halka w cenie, gratis noclegi w Karpaczu;
- Cymbelline i Paryżanka - myslałam że tylko tam coś mi się spodoba i bardzo się zdziwiłam. Tylko kilka sukni jest na manekinach więc nie bardzo mozna sobie pooglądać, jak się powie Paniom czego się chce to one cos przynoszą, ale co innego jak się samemu wybierze. Nic mnie tu nie urzekło. Halkę trzeba kupić osobno ;/.
Obsługa we wszystkich salonach bardzo miła i pomocna, nigdzie nic przykrego mnie nie spotkało. Ceny przystępne. Suknie które mierzyłam były wszystkie ponizej 2,5 tys. (w Cymbelline i Paryżance też, większość ponizej 2 tys).
Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-01-19 o 18:31
|
|
|