Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-19, 20:35   #2005
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha dzieki za zauwazenie
a proze.. ja sama mam grzywke i uwieobiam do niej nosic opaske wiec mysle e bedzie to fajnie wygladac.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha Ty idź do lekarza, żebyś Ty się czegoś poważnego nie nabawiła. ponadto pij syropek, Stodal albo drosetux, czy coś silniejszego jak coś znasz i smaczne żeby było
Na tańcach skończyliśmy tango - końcówka szła nam jak krew z nosa. Na nastepnych zajęciach zaczynamy rumbę.
mam syrop mucosolwan czy jakos tak.. zobaczymy juz hyalam u lekarza dostalam l4 ale wrocilam do pracy po nim oslabiona dzieci chore wiec szybko zlapalam to samo.. a teraz z 9 nauczycieli zostalo 4 bo wszyscy a l4... nie dosc ze brak u nas pracowanikow to jeszcze chorzy wcale sie niedziwie ze sa na l4 bo to normalne tylko wkurza mnie to ze pani dyr sie niekwapi kogos zatrunic...

my ostatnio oczylismy sie jiva mielismy sambe ale jako tak nieposzlo i jive.. dzieny taniec ale myske ze cos z niego bedzie a tango.. hmm po 4 lekcji z niego - bo mamy indywiduwalne i tz wychodzi z zaloeia lepiej sie nauczyc 3 tancow a dobrze niz 6 po lebkach zaczelismy cos z niego kumac i zaczelo nam sie podobac