2002-12-10, 18:17
|
|
Zakorzenienie
|
Re: Aromaterapia
Kominki mają niezłe ,bo skromne ,a nie jakieś tandetne domki i krasnale Ja jestem entuzjastką ich olejków. Polecam geraniowy, pomarańczowy oraz vapomix B7.To są pewniki podobające sie chyba każdemu.Ja lubię też zmysłowy ylang-ylang. Niektóre olejki wydają sie dziwne w butelce ,ale są to produkty 100 % naturalne.I dlatego różne ceny.W kominku pod wpływem ciepła rozwijają się pięknie.Najlepiej kupić takie, które nam odpowiadają(ja np. nie przepadam za cynamonem ).A w ogóle aromaterapia wtedy ma sens gdy używamy zapachu, który lubimy i zadziała to terapeutycznie, gdy olejki będą naturalne.Nie oszukujmy się .Te produkty aromaterapeutyczne kupowane powszechnie składają sie z syntetycznych komponentów (np.Avon ).Dlaczego produkty linii Healing Garden te z drogim jaśminem i tanią mandarynką kosztują tyle samo?Prosta odpowiedz: bo pewnie tam nie ma naturalnych olejków(lub w śladowych ilościach).Produkty Polleny Aroma nie mają bajeranckich , fikuśnych opakowań, ale jakość jest doskonała.Mam też ich olejek do ciała z ylang-ylang.Cudo.
Zatem jeśli naprawdę AROMATERAPIA to zdecydowanie ta firma, jeśli chcemy po prostu przyjemnie pachnący balsam czy żel to Healing Garden i Avon też moze być.
|
|
|