Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak odmienić swój wygląd? Doradźcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 01:14   #3
northwestpassage
Zadomowienie

Dot.: Jak odmienić swój wygląd? Doradźcie!

Masz bardzo ładną twarzyczkę, tylko się uśmiechać jak patrzę na zdjęcie i piękny kształt ust a co tu zmienić?

pierwsze:
okularki są za hmmm wysoki za duze do Twoich oczu, powinnać wybrac oprawki węższe, bardziej dopasowane, sam ksztalt prostokatny mysle ze jest dobry, moze do tego troche jasniejszy odcien samych oprawek? albo zrezygnowac z okularow i zainwestowac w soczewki? sama tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, oprocz tego ze nie ograniczaja pola widzenia - po prostu czuje sie lepiej i chyba tez lepiej wygladam

drugie.
z tego co widze na zdjeciu to masz zdjae sie lekki wasik- a kysz z nim, wydepilowac plastrami z woskiem

trzecie.
kolor włosków Twoich pasuje mi, mysle ze nie trzeba zmian, pasuja tym bardziej do koloru dosc ciemnej oprawy samych oczu

czwarte:
masz piękne oczka, mają łdany kształt, wiec moze poeksperymentowac z makijazem: moze fiolety? brazy?zielenie? popróbuj zeby je ładnie podkreslic

piąte.
widze małe sklonnosci do tradziku, i tak tu potrzebna jest wg mnie kuracja u dermatologa zeby to zgniesc kiedy jest jeszcze male i nieznaczace, a doraznie aby ujednolicic skore sprobuj podkladu dobrze pokrywajacego, od siebie polecam Revlon, dobrze kryje, i co wazne nie zauwazylam zeby zapychal pory, poza tym moze Vishy Dermablend takze dobrze kryje - chyba nawet lepiej od Revlonu (mialam tylko probke).

i po szóste:
szczęściarka z Ciebie ze nie masz ciemnych cieni pod oczami wiec na tym froncie nie trzeba dzialac

ps i jeszcze siodme:
podkreslic troszke policzki, rozem albo brazerem

i pss.
jutro pozwole sobie troszke obrobic Twoje zdjecie aby bylo widac efekty o ktorych mowilam dzis nie mam sily do mojego staruszka laptopa - nie chce uruchomic gimpa

northwestpassage jest offline Zgłoś do moderatora