2009-01-20, 08:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
Napisane przez malwa1234
Dziewczyny skad wy bierzecie kase na te zakupy juz nie mowie tylko o tych ciuszkach ale wozki ponad 1000zł i cała reszta to dla mnie szok ja nie wiem czy bede w stanie kupic wozek za 700zł  a ubranek mam tylko troszke i to uzywanych no i kilka nowych trudno chyba tak juz musi byc 
Dobranoc zycze kolorowych snow
|
wiesz ja na biedę nie narzekam, ale jak dziewczyny odkąd pomyślałam o dzidzi starałam sie mieć cosik odłożone, a i tak staram sie nie szaleć, bo dla mnie to sensu nie ma!
Nakupię ciuszków małych itd. i co ja z tym zrobię?
Wózek też najpierw chciałam "dobry i drogi" ale teraz wiem, ze dobry nie musi być drogi i wcale nie szukam drogich a wręcz jak widzę za dużą cenę to nawet nie patrzę! I to nie dlatego że mnie nie stać a dlatego, że to nie bardzo ma sens dla mnie!
Cytat:
Napisane przez Svinecka
1000zl to bardzo tanio jak na dzisiejsze czasy i mode
6 lat temu jak bylam w ciazy to byly modne te wielkie landary to one kosztowaly 600-700 zl - dzis tez takie sa w sprzedazy ale one sa okropne i nigdy bym nie kupila takiego wozka
poza tym wozek gleboki plus spacerowka i jeszcze fotelik za 1000zl to naprawde nieduzo
no taki urok zajscia w ciaze, ze trzeba sie liczyc z kosztami - wozek to na szczescie jednorazowy wydatek i niestety czesc pensji a w sumie prawie cala w moim wypadku trzeba na niego przeznaczyc
|
No niby nie dużo, ale wiesz jak ja mam masę bogatych znajomych tak też mam takich np., którzy cała rodzinę utrzymują za 2000zł miesięcznie. No i weż teraz wydaj 1000zł na wózek?
|
|
|