Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 08:03   #1377
gabriellao0
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny skad wy bierzecie kase na te zakupy juz nie mowie tylko o tych ciuszkach ale wozki ponad 1000zł i cała reszta to dla mnie szok ja nie wiem czy bede w stanie kupic wozek za 700zł a ubranek mam tylko troszke i to uzywanych no i kilka nowych trudno chyba tak juz musi byc
Dobranoc zycze kolorowych snow
wiesz ja na biedę nie narzekam, ale jak dziewczyny odkąd pomyślałam o dzidzi starałam sie mieć cosik odłożone, a i tak staram sie nie szaleć, bo dla mnie to sensu nie ma!
Nakupię ciuszków małych itd. i co ja z tym zrobię?
Wózek też najpierw chciałam "dobry i drogi" ale teraz wiem, ze dobry nie musi być drogi i wcale nie szukam drogich a wręcz jak widzę za dużą cenę to nawet nie patrzę! I to nie dlatego że mnie nie stać a dlatego, że to nie bardzo ma sens dla mnie!

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
1000zl to bardzo tanio jak na dzisiejsze czasy i mode

6 lat temu jak bylam w ciazy to byly modne te wielkie landary to one kosztowaly 600-700 zl - dzis tez takie sa w sprzedazy ale one sa okropne i nigdy bym nie kupila takiego wozka

poza tym wozek gleboki plus spacerowka i jeszcze fotelik za 1000zl to naprawde nieduzo

no taki urok zajscia w ciaze, ze trzeba sie liczyc z kosztami - wozek to na szczescie jednorazowy wydatek i niestety czesc pensji a w sumie prawie cala w moim wypadku trzeba na niego przeznaczyc
No niby nie dużo, ale wiesz jak ja mam masę bogatych znajomych tak też mam takich np., którzy cała rodzinę utrzymują za 2000zł miesięcznie. No i weż teraz wydaj 1000zł na wózek?
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora