Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 08:29   #1385
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Witajcie mamusie,

właśnie przytuptałam do pracy, ale zanim się do niej wezmę napiszę Wam o wczorajszym usg 4d. Dziękuję bardzo za kciuki i dobre myśli - BARDZO POMOGŁY! Z dzidzią wszystko w porządku no i żeby przywrócić nieco równowagę będzie CÓRECZKA! Cieszymy się ogromnie! !!

Ale po kolei, wybraliśmy się na to usg całą rodzinką, ja , tż i córcia Nicola, bo bardzo chciała zobaczyć. Już na wstepie powiedziałam ginowi, że przyszliśmy tu na kino familijne, on się zaczął śmiać. Najpierw badanie podwozia, a potem przyszła rodzinka i oglądaliśmy kino. Wszystko byłoby widać super, gdyby malutka chciała pokazywać , zbadaliśmy i zmierzyliśmy wszystko, nie mógł tylko ładnie uchwycić twarzy, bo cały czas trzymała przy niej piąstki gotowe do boksowania, klasyczna garda , a jak było widać, że rusza rączką, to ja to czułam to na brzuchu, normalnie super!
Generalnie jestem bardzo zadowolona (ufff...), lekarz też był bardzo miły miło całej widowni, a przede wszystkim cieszę się, że z maluszkiem wszystko w porządku.

usg 4D to dla mnie bardzo fajna sprawa, mimo iż nie zobaczyłam całej buźki, tylko profilami i kawałkami to cała reszta była widoczna bardzo wyraźnie, uważam, że naprawdę warto.

Jeszcze raz dzięki wielkie za dobre myśli
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora