2009-01-20, 08:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szydełkowe rękawiczki i czapeczki
Cytat:
Napisane przez nisi1983
Świetne wiosenne pracki - ależ mi się cieplutko zrobiło 
|
Nisi1983
Cytat:
Napisane przez stewka
tez tak myslę, te miniaturki sa słodkie 
|
Stewka
Cytat:
Napisane przez DorG63
Małgosiu, jak to dobrze, że przywołujesz wiosnę. Od razu cieplej na duszy!  Śliczne koszyczki, a jajeczkom też nic nie brakuje! 
|
Dorg63
Cytat:
Napisane przez Myszka_80
Poległam i wstac nie mogę  Ja chyba jakaś inna jestem. Wam się robota dosłownie pali w łapkach a ja chyba w jakis sen zimowy wpadłam. Chodzę po domu jak przysłowiowy smród po gaciach i próbuję podleczyć mój domowy szpital ( polegli wszyscy włacznie z psem i kotem  tylko ja się ostałam tym razem  ) .
Jeśli znacie jakis sklep w którym sprzedają energię na kg to ja od drazu tone poprosze 
|
Myszka oj mnie też by sie parę ton energii przydało
Cytat:
Napisane przez cola7
Witam wszystkie panie i nie tylko!!!!! Bardzo prosze o schematy czapeczki na szydełko. W maju spodziewam sie Dzieciatka i na lato chciałabym zrobic Malenkiej (o ile lekarz sie nie pomylił )kapelusik, czapeczke!! Bardzo prosze o przesłanie schematów na adres cola7@buziaczek.pl
Wszystkim z góry bardzo dziekuje!!!! Pozdrawiam
|
Cola7 jest taki wątek o czapeczkach na szydełku, tam jest mnóstwo wzorków polecam, na pewno cos dla siebie znajdziesz
Cytat:
Napisane przez anka43
Małgosiu ,widzę że u Ciebie też już wiosennie  
Śliczne jajeczka ,a koszyczki super!!!!!!
|
Aniu oj tak stęskniłam się juz za wiosną
Cytat:
Napisane przez dota72
Jak tu wiosennie i świątecznie się zrobiło  .Śliczne jajeczka a koszyczki wspaniałe  .
|
Dota72
Cytat:
Napisane przez betinaa40
|
Betinaa40 już wrzucam wzorki wg życzenia
Cytat:
Napisane przez espaniola
wejdz sobie na forum czapki a tam jej tego bardzo dużo - co kto lubi....
ALE WIOSNA - PIEKNE KOSZYCZKI I PISANECZKI - chyba czas sie obudzic z zimowego snu
|
Espaniola no właśnie
Cytat:
Napisane przez espaniola
betinka ja gdziesz sciagnełam te koszyczki bo tez sie napaliłam. Jak znajde to podesle ale wrzuc mi maila
znalazłam......
|
Espaniola dzięki ale i ja swoje wrzucę może moje są inne
|
|
|