|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Hej laseczki
Pisalam do Was na początku, a teraz Was podczytuje, bo jakos zawsze malo czasu by cos naskrobac zreszta za chwile tez zmykam do drugiej pracy (pilnuje dzieci) i wroce dopiero wieczorem, ale obiecuje ze teraz bede sie odzywac:P moze dlatego tez nic nie pisalam bo mialam zaczac diete i ciagle zwlekalam ale wkoncu musze POGONCIE MNIE wczoraj mialam "dzien paszteta" hihi tak to nazywam ze czulam sie strasznie brzydka, gruba itp i nie moglam na siebie patrzec;/ i musze wkoncu to zmienic w sierpniu mam wesele brata w Polsce i chce tam pojechac choc troszke szczuplejsza myslicie ze moze mi sie udac?? niechce tez zeby znowu ludzie wytykali mnie palcami mowiac " o przyjechala z Niemiec, widac ze jej tam dobrze, bo coraz grubsza" eh.. zreszta wy pewnie rozumiecie takie docinki prawda? fajnie ze jestescie
Tereska jesli chodzi o tego faceta ze nie jest wyksztalcony itp, mysle ze dla mnie nie mialo by to znaczenia. Co prawda u mnie w zwiazku az takiej roznicy nie ma bo moj łobuz jest po technikum a ja licencjacie ale jesli by nawet byl po podstawowce to, ze jesli jest zaradny to da rade we wszystkim podołać
buziaczki gorace sle dla was na caly dzionek
Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2009-01-20 o 10:43
|