2009-01-20, 14:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez leana1
wiecie co ja jakoś długo nie mogłam zakceptować siebie a teraz zauważłam że dobrze mnie jest ze sobą owszem chczałabym pozbyć się celulitu ale od wieczne marzenie
|
brawo leanko
ja nie do konca sie sobie podobam ale staram sie 
Cytat:
Napisane przez bmoniq
nie zawsze nie zawsze nulko niestety.....
fajnie, że tak o sobie myślicie i ja też tak myślę, choc mój TŻ chciałby żebym miała więcej ciałka  co cóz nie każdy ma to co by chciał 
Najważniejsze to akceptowac siebie, dążyć do własnego ideału ale i nie dać się zwariować, jest tyle sposobów by podkreslic to co w nas piękne....i ukryć to czego zmienic się nie da i o to chodzi
Przecież radość i świadomość swojej wartości z boczkami czy bez, z grubymi udami czy chudymi to najlepsze co można poczuć i czego inni mogą nam pozazdrościć 
|
zgadzam sie ale TŻom to mysle i tak ze prawie zawsze sie podobamy
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
Oj też mnie dizewczyny skusiły kanebiakiem  Ale skąd wziąć kasę  i skąd wytrzasnąć douglasa
Jak już zaczniesz wrzucać do skarbonki to ja mogę Ci jej popilnować
o proszę co za goraca dziewczyna  Już tuniki bez rękawów kupuje
oddałam torebkę do reklamacji, mają ją rozpatrzyć w ciągu 14 dni. I jak bedzie uznana to albo dadzą taką samą, ale ich nie ma już więc będę mogła wymienić na coś innego 
Mają szczęście że jest inna torebka która u nich mi się podoba bo inaczej chyba musieliby zwrócić mi pieniądze, prawda 
|
skarbonka moja, nie oddam
a goraca jestem ze hej!! chcialam ta tuniczke do legginsow albo do grubszych rajstopek i golfika
reklamacja Twoja na pewno bedzie uznana
Cytat:
Napisane przez AsikS
Doberek 
Te zakupy są męczące.  Byle jaka pogoda we Wro, pada deszcz.
Buziaczki 
|
meczace? sama przyjemnosc
mykam do pracki, do wieczorka!!