Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 16:28   #1284
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: zespół policystycznych jajników - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
hiperandrogenizm czyli te nadmierne owłosienie tak?? w jakich miejscach konkretnie?? nie chodzi mi o książkowe przykłady tylko o Wasze , która z Was ma z tym problemy i w jakich miejscach??
Hirsutyzm to sie nazywa
Nogi do kolan jak u faceta (stopy tez) Posladki srednio ale ciagle sporo, wiecej niz normalna kobieta, pod pachami masakrycznie jak na nogach, lono az do pepka... i nad pepkiem tez sie pojawialo, czasem na piersiach. Ale depiluje sie od 9.r.z. (na nogach i pod pachami, wczesnie zaczelam bo juz wtedy mialam problem z nadmiernym owlosieniem na nogach) a gdzies od 12 wszelke irytujace wloski np. na brzuchu witam peseta
Na rekach ciemniejsze, dosc obfite, na ramionach slabe te wloski, jasne ale duzo ich bylo i dluzsze niz meszek
Jedynie znosnie i w miare normalne na udach (z wylaczeniem wewnetrznej strony ud czy pachwin, tam takie same twarde, irytujace, grube i mocne jak na lonie)...
Ale od kad lekarz mi wypisal te wszystkie leki np. na rekach znacznie sie zmiejszylo, na ramionach juz kompletnie nie mam wloskow, na nogach wolniej odrastaja, lono tez, odrobine zmniejszylo sie na brzuchu i tak srednio zmniejszylo na posladkach.
Ciemniejszy meszek z twarzy tez znika, pojedyncze twarde wloski z szyji, brody ... coz zostal jeden notorycznie wyrastajacy z pieprzyka

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2009-01-20 o 16:32
SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora