| 

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Ilona. podasz mi maila albo coś? zębym Ci mogła wysłać foty zebyś mi pwoeidziaął co ja jestem?  
 dziewczyny moje zęby. ale boli... wyżyna sie ósemka. dzisiaj sie popłakałam z bólu. moze az tak nie boli ale mnei to drażni i sie poryczałam. jeszcze w przychodni trafiłam na taką babce dentystke ze prosze was. ja do niej gada m a ona rpzykleja goracą obudowe od lampy do lampy na tasme klejaca i sie dziwi ze sie nie klei ;/

i pow ze za plombe 70 zł(50 plomba 20 zneiczulenie)
 i ze ona moze mi dac namiar na rpzychodnie w łdz/płock bo u mnie nikt mi nie wyrwie osemki bo to ZAIEG CHIRURGCZNY a jak już to za 300 zł.... i tylko jedna babka to robi.a jak pow żeby mi dała to ona tekst "nie no teraz to w sumie po co bo masz stan zapalny bo wychodzą" .
 poszłam od mamy i wszystko nieprawda! kilka osób to robi. faktycznie napewno za coś ok 300. i na zmiane plomby pójde gdzie indziej.a i mamy koleżance wyrywali podczas stanu zapalnego bo jej ropą podesżło

a najlepsze ta dentystka w przychodni tekst "a po co chcesz wyrywać, jak ci wyrosna to bedzie spokój"
 a ja do niej mowie ze juz i atk mi dolne troche na siebie nachodza to jak im przybedzie jeden ejszcze zab to w ogole bedzie problem
 to sie na mne dziwnie spojrzała.
 co za babsko!!
 |