Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 19:13   #151
smak6malin
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
czemu Rrrr?, Martynko co się dzieje?, jestem pewna że nie jest CI ono potrzebne
Oj no niestety jest, ale wszystko pod kontrolą, poza tym to chyba nie jest takie typowe R ? Dużo tego jak na R, chyba tylko z nazwy R Jak u Ciebie U, P ?

Cytat:
Napisane przez Abigail123 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest dzień dojadania resztek ze wczoraj wiec się nie dziwcie, nie miałam nic w lodowce a nie zdążyłam zakupów zrobić.

R:

1. jajecznica z 2 białek i 1 żółtka ze szczypiorkiem na połowie łyżeczki oliwy z oliwek. 2 gryzy kanapki (z bułki razowej) z pasztetem sojowym, mandarynka.

2. Pół bułki razowej z pasztetem sojowym i papryką, jabłko

3. Szklanka zupy warzywnej. Mniej niż połowa dużej piersi kurczaka gotowanej z 4 łyżkami kaszy gryczanej i 2 ogórkami kiszonymi, kiwi

(odrazu mówię, że podwieczorków nie jadam ponieważ obiad zawsze mam strasznie późno, ok 4)

4. Pozostałości wczorajszego kalafioru czyli jakieś 4,5 różyczek ugotowanych, szklanka kefiru 0% truskawkowego (wiem, że powinien być naturalny, no ale że 0% to się skusiłam )

wiem, że nie bardzo dzisiaj wygląda ten mój jadłospis ale nie miałam czasu nic innego wykombinować ;/
Jak na brak czasu i pustą lodówkę całkiem fajny jadłospis Zadbaj jeszcze o nienasycone kwasy tłuszczowe
Pierś z kurczaka gotujesz na parze czy jak ?

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora