Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem z zajściem w ciążę
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-20, 19:13   #24
kwitek
Przyczajenie

Smile Dot.: problem z zajściem w ciążę

Witam wszystkie starajace sie z problemami

Ja i moj kochany tez juz od prawie 2 lat staramy sie o dzidzie i jak na razie nic...Badania moje i jego ok.zadnych problemow,ale dzidzi jak nie ma tak nie ma.dodatkowym problemem jest to ze jestem poza granicami naszego cudownego kraju i nie moge byc pod stala opieka mojego lekarza wiec...ehhh masakra normalnie mowie Wam.Przeszlam juz tysiace depresji zalaman a najwieksze ostatnio kiedy okazalo sie ze polowa kobietek w mojej rodzince zaciazyla i to oczywiscie bez problemownie no,samolubna jestem dobrze ze nie musialy tak cierpiec...ale wiem jak to jest nie moc patrzec na kobietki ktore juz sa szczesliwe,nie moc rozmawiac z tymi ktore maja fasolke w brzuszku...ale teraz z nowym rokiem postanowilam, ze tak nie mozna...pozatym wiem ze za wiele planowalam,marzylam,wyobr azalam sobie codziennie ten dzien kiedy oglosze calemu swiatu ta nowine...a im bardziej sie planuje i chce tym czasem gorzej...tak to juz jestale sie nie poddaje i nie mysle:musze byc w ciazy tylko na pewno nie dlugo i ja bedepozatym mam nowy celpoprawa stanu mojej wydzielinki,ze sie tak wyrazektorej prawie nie ma i moze to jest problemem...kto wie?wiec do dzielahehe.pozdrawiam Was kochane kobietki i pamietajcie: nie mozemy sie poddac))))
kwitek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując