Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 20:09   #152
shineE
Zadomowienie

GG do shineE
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
Co wymyslil?
Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
i co się okazało?
TŻ nie chciał powiedzieć wprost o co chodzi, ale się domyśliłam.
Ten kumpel mu nagadał głupot, że się zachowuję się jak słodka idiotka i się wdzięczę do niego- uwierzcie mi co jak co, ale do słodkiej idiotki mi daleko, a wdzięczenie się do tego Pana było ostanią rzeczą na jaką miałam ochotę.
Jak zobaczyłam go wczoraj w drzwiach to mi szczęka opadła- byłam zniesmaczona. Wygaduje wciąż TŻ-towi głupoty o mnie i z całych sił próbuje go do mnie zniechęcić. To jest ponad moje siły.
Nie zabronię TŻ spotykać się z nim- bo to nie jest fair. Ma swój rozum i sam wie co jest prawdą a co kłamstwem.

I pomyśleć, że w październiku byłam zauroczona tym kumplem... lecz przeraziła nie ogromna różnica wiek, więc wycofałam się. On chyba nie może się z tym pogodzić i rzuca mi kłody pod nogi. Ta historia z tym kumplem i TŻ jest bardzo zakręcona, ale nie chcę was zanudzać opowieścią

Cytat:
Napisane przez Nikogo Słoneczko Pokaż wiadomość
a ja wczoraj to zrobilam;(
3 miesiace po rozstaniu, mielismy dobry kontakt a ja powiedzialam DOSC.
Zeby odszedl, bo juz nie mam sily na ten uklad.. Powiedzial ze skoro uwazam ze tak bedzie lepiej to uszanuje moja decyzje...
Wiedzialam ze tak trzeba, zerwac kontakt bo inaczej nigdy sie nie podniose.
Tylko dlugo nie moglam sie na to zdobyc, balam sie.

Jest mi ciezko, tak jakbysmy dopiero teraz naprawde sie rozstali..
Przytulcie;((((((((
Wspaniale postąpiłaś. Brawo Kochana! Jesteśmy wszystkie z Tobą.

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
No i o co ja narobiłam... Ubrałam się we wszystkie te pierdoły, żeby zobaczyć jak będę wyglądała i mi się sukienka przestała podobać... Ech... życie...
Na pewno wyglądasz ślicznie A sukienka przestała podobać Ci się na chwilkę- zobaczysz

shineE jest offline Zgłoś do moderatora