2009-01-20, 21:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
marteczka266, witaj w naszym gronie 
Cytat:
Napisane przez popscene
No stan surowy to jakieś 100tys będzie, to tak jakby dobudować do naszego domku jeszcze pół nowego domku (poszerzenie w bok o jakieś 4m, dwie kondygnacje bez piwnicy). Powiedzmy że kolejne 50tys to wyposażenie, bo same takie schody spiralne kosztują już 7tys, a trzeba kuchnię urządzić i wiadomo płytki, drzwi wejściowe i trochę się tego uzbiera.
No pierwszy dzień od jakiegoś czasu nie ma kłótni 
|
Najważniejsze, że będziecie mieli własny kąt 
Cytat:
Napisane przez aloy
witam
może te sprzeczki to zdenerwowanie przedślubne w końcu to rok naszych ślubów
a tak w ogóle to macie piosenki na pierwszy taniec, oraz czy jakiś układzik taneczny planujecie czy taniec przytulaniec? my się zastanawiamy, ale wiemy, że to będzie jakaś polska piosenka  
|
"Pozwolił nam los" Kukulskiej i Piasecznego, bez układu- czysty spontan 
Cytat:
Napisane przez martucha84
(...)sluchajcie co mi sie staloD: siedze u tz on sciaga polar i zachaczyl rekawem o lampe i urwal _ nie wiem jakim cudem klosz wielki szklany.. i co sie stalo ze klosz przelecial pol pokoju i uderzyl mnie w policzek godzina trzymania miesa altacet nic niedaly mam spuchniety policzek w miejsu posci policzkowej tak pod okiem.. na sciescie jest tylko lekko sine bo bym wygladala ze mnie ktos pobil.. o i spuchniety policzek niemoge grysc bo mnie zeby bola.. super.. na szczescie lampa sie nierobila bo jak mysle ze mogla by mnie pociac to bym dostala czegos.. tz non stop mnie przeprasza choc to niejego wina a wszyscy sie smieja ze jutro w orzedszolu rodzice beda patrzyc na mnie z litoscia..  mamy z tego nizly ubaw bo podobno wiele kobiet ma takie wymowki o spadlam z krzesla a teraz lampa na mnie spadla.. a tu prwda.. no bywa  macie cos na siniaki dobrego?
|
Ujęłabym to: szczęście w nieszczęściu
Czytając Twoja wypowiedź bałam się, że własnie przeczytam, że ten klosz sie potłukł
Biedulko, nie znam nic na siniaki... Chyba, że upływ czasu
Mojego TŻa chyba zabiłyby wyrzuty sumienia 
Cytat:
Napisane przez sas
(...)
ja dzis nie poszlam na ajecia nomalnie jestem tak zmeczona od 2 dni jakbym nie spala z tydzien nie wiem o co chodzi  ehh
|
Ja po sesji nie obudze sie przez tydzień 
Cytat:
Napisane przez 6Anula9
Rozmawialam wczoraj z moja ciocia ona pracuje jako psycholog w takim osrodku dla ludzi starszych ale z rozwojem dziecka lub z innymi niedorozwinieciami schizofenia czy jak to sie tam pisze. I zapytala mnie czy nie chcielibysmy aby jej podopieczni zrobili dla nas zaproszenia. za kazde zaproszenie zaplacilibysmy im 1,50 zl bo zbieraja na wycieczke w gory. obiecala pokazac mi projekty ajakie dla nas zaprojektuja i chyba zrezygnuje ze swoich planow i zaproszen ktore wybralimy i zamowimy u nich. Bo to biedni ludzie sa z ubogich domow wiec ich wspomozemy troszecze  ja bede miala zaproszenia a oni zobacza gory. A sa ta sliczne prace bo ci ludzie maja talent 
|
Piękny pomysł!
|
|
|