2009-01-20, 22:43
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Tak, to ta sama, tez mi sie wydaje, ze to profesjonalistka...No własnie musiałabym najpierw tę Panią fryzjerke sprawdzić, jak sobie radzi z make up'em bo jeśli mam zaoszczędzić 20zł na makijazu, a potem byc niezadowolona to ja dziękuję za takie oszczędności;p
|
Ja juz swoją zaklepałam, ale tak z ciekawości zapytam cóż to za Pani?
Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka
Witam! jestem nowa w tym wątku i mam pytanie dot. fryzjera. Dziś byłam w salonie Fryzjer u Ani i wstępnie się zapisałam na czesanie ślubne. czy ktoś już słyszał o tym salonie? Czy 150zł za jakieś upięcie, kok to dużo jak na Lublin?
|
150zł to bardzo dużo jak na upięcie, chyba tyle kosztuje bo ma w nazwie ślubne + darmowa reklama na wizażu zrobiła swoje
Ja przeczytałam dużo opowieści zwłaszcza w 3 części wątku o tym, jak wygląda czesanie u ani w soboty - tłum ludzi, ogólnie panująca atmosfera nerwowości, pośpiechu...
Ja mam ochote w tym dniu na spokój, kameralne otoczenie, zero inwazji z zewnątrz - dlatego raczej pozostanę wierna swojej fryzjerce(nie ma u niej umawiania 3 osób na jedną godzinę itp.), do której chodze od lat, no a poza tym to moja rodzina, więc gdyby na weselu coś mi się wysunęło to fryzjerkę będę mieć i tak pod ręką
Cytat:
Napisane przez edytka27101982
a mieszkam na niepodległości i nie wiedziałam ze to tu ten fryzjer jest?
ja sie ścięłam ostatnio w salonie Edyta na niepodległości 7d.
powiem wam ze tak sobie... pocieniowane ale trzeba je smarować jedwabiem żeby był efekt tego cieniowania, normalnie nie zawracam sobie włosami głowy  więc chodzę jak czupiradło, tu krótsze tam dłuższe... jak zostanie po myciu 
|
ooo proszę, ale się ukrywałaś ja też z tej ulicy jestem
Cytat:
Napisane przez Miira
No właśnie dziewczyny.... gdzie iść do fryzjera? Chce mieć raczej rozpuszczone włosy, lekko podkręcone i może tylko ciut spięte na górze. Jak widziałam co robi pani Ania na targach ślubnych to owszem myślę, że bardzo ładnie ale to zdecydowanie nie dla mnie  . Zbyt sztywne to wszystko  Więc jeśli nie "u Ani" to co????? Gdzie wy sie wybieracie? Aha i wiecie gdzie można w Lublinie doczepić włosy? coraz poważniej się nad tym zastanawiam... 
|
Moja fryzjerka proponowała mi również doczepiane włoski i tak miało być, aczkolwiek ostatnio zmienił mi się pogląd i raczej się z tego wycofam. Jednak człowiek się poci i takie włosy nie będą prezentować się efektownie
A swoich mam i tak dużo, więc coś tam wymyślę.
|
|
|