Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-20, 21:47   #2263
violisia
Zadomowienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Nooo nie...co to za fochy ???
Widzę, że dziewczyny są w bojowych nastrojach
Jejciuuu Kobitki koniec klutni zachwile bedziemy sie stresowaly klutniami na wizazu a juz nam chyba tego nie potrzeba co bo dosyc stresu przed slubem

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
przepraszam cię bardzo a ciebie to tak interesuje, to ja mam nie mieć dziecka bo mnie teściowa wkurza? a po za tym to skąd ty możesz wiedzieć jak się przedstawia moja i TŻ sytuacja finansowa że tak się martwisz? masz nasze paski z wypłat miesięcznych? a moja chęć bycia w przyszłości mamą to jest moja sprawa, a napewno nie robiłabym tego z samego faktu "posiadania" dziecka tylko z tego że powielu rozmowach z TŻ gdzie zawsze rozmowy kończyły się na tym że jeszcze za wcześnie, tak teraz dorośliśmy do tego że jeśli dzidziuś będzie to OK poprostu nie będziemy robić tego na siłę, tylko nie będziemy uważać.
Powiem ci tylko jedno wyprowadziłaś mnie kompletnie z równowagi

dokladnie

KASIAHER nie denerwuj sie takie glupie komentarze swiadcza jedynie o osobie ktora je pisze, czasami lepiej kogoś wyśmiać ze jes zalosny niz przyplacic zdrowkiem

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
żenada... trzeba nie mieć własnego życia, żeby tak się czepiać innych....

Długo was dziewczynki podczytuję, w końcu się ujawnię
pobieramy się 3 października, jestem z lubelskich panien młodych
mam salę, zespół, fotografa i poszukuję sukienki, bo chciałabym ją zakupić z rabatem, już jedną znalazłam, ale im więcej mierzę, tym mniej wiem co chcę... ;/
Witaj serdecznie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha niezla historiawypadki po ludziach chodzą...na siniaki to nic nie znam
Tez mialam kiedys podobna historieTz wskakiwal do lozka i niestety po drodze poslizgnął się i....prosto z lokcia dostalam w okoprzez kilka dni mialam opuchniete a potem przybieralo wszystkie kolory tęczy...ale maskowalam makijazemoczywiscie wszyscy sie smiali i mowili ze mam sie przyznac ze TZ mnie leje

kurcze a ja kiedys dwa kolana sobie tak strzalkalam na wszystkie kolory teczy ze dziewczyny na pracowni kosmetycznej jak zesmy cwiczyly depilacje to zabronily mi juz pic i po imprezach chodzic bo niby potem sie przewracam hehe( a ja tu biedna ani kieliszka do ust nie wezme, a na schodach sie przewrucilam bo kapcie mi sie jakos dziwnie podwinęły) a jak bylam mala to niechcacy tacie paznokciem cala ta blonke w oku zdrapalam bo chcialam mu pokazac "gdzie ma misiu i tatus ocko", o maly wlos tata by nie widzial na jedno oko

Swoja droga jeden dzien mnie nie bylo i tyle zescie naprodukowaly ze godz siedzialam i czytalam posty a teraz mowie dobranoooc
violisia jest offline Zgłoś do moderatora