Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 07:45   #2302
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kasiaher ale fajna przecenka supcio

Ale mam dziś śpiący dzień, wczoraj o 00.00 leżałam w łóżku i czekałam jak się skończy jakikś tam kryminalny serial na polcacie, i walnelai reklamę na której oczywiśćie zasnęłam ;]

Tż jest kochany i robi mi sniadania normalnie milutko tak, jak śniadanko stoi gotowe na stole jak wstaję 10 minut poźniej, bo sobie drzemię jeszcze.
słodkie to
Ja tż robiłam tylko kanapki do pracy, bo z rana nie jadał w domu takiego śniadania jak ja - one je te swoje wygibay i wypija chyba 3 litry różńego rodzaju herbat i miodów.

Wkurza mnie jak nie mogę przeglądać wizażu swobodnie, bo się nie chce do końca ładować, zatryzmuje się w połowie i klapa.:/ blee

Dziś w pracy robię sobie porządek w segregatorkach

I się pouczę do egzaminu z prawa handlowego i może jak mi się będzie chciało do jednego koła, które mam w neidzielę. :/

Dziś idę wpłacić zaliczkę za suknię
Kupię też tą kolię
tez się cieszę

Tą sukieneczkę chyba sara tak? i tą kolię super mi sie bardzo podoba.
Wczoraj jak chodziłam za tymi butami to chciałam tez coś na szyję na to wesele, wszystko co mam to złotę i stwierdziłam że nie będę wydawała kasy na srebro bo to dużo kosztuje tylko kupię sobie kolie na ślub mój. Widziała bardzo fajne i nie drogie. musze się jeszcze tylko zastanowic co chcem, ja jestem bardzo nie zdecydowana no ale cóz taka moja natura.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora