2009-01-21, 09:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakup sukni ślubnej przez internet_?? Ebay,Allegro.
Cytat:
Napisane przez angelikr
Czytaj dokładniej moje posty. To nie ja zamawialam tą suknie czytałam tylko opinie na forum, a kobieta która sprzedaje te suknie ma same pozytywne komentarze, stąd mój problem. Poza tym, wolałabym żeby wypowiedział się ktoś, kto zamawiał suknie od Pani Magdy.
|
Mysle ze kwesti kto zamawial nie ma znaczenia a rada o czytaniu opnii raczej jest dla wszystkich...a nie tylko dla pani ktora pojechala sobie ogladac a potem obsmarowala.. poza tym.. na takie opinie tez trzeba uwazac.. bo skoro kobieta ma 100 pozytywnych opnii
to cos jest nie tak z tym postem.. Jako użytkownik forum powinnas wiedziec, że zdarzają sie osoby, ktore pisza takie negatywne posty aby oszkalowac kogos.. zrobic mu tzw (modny ostatnio) czarny PR
Oczywsice zdarzaja sie osoby ktore pod przykrywką innych kont same sobie wypisuja pozytywne opinie.. skoro jednak u pani magdy na allegro sa same pozytywne opinie no to cos tu jest nie tak.. poza tym "odbiegały od oryginału" w jakimś sensie toteż jest pojęcie subiekktywne.. moze panna sobie wyobrazała zupełnie co innego niż widziała na żywo to może stąd ta opinia...i nie burz sie tak że ktoś CI odpisał... inny niż się spodziewałaś...
|
|
|