Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - POMOCY ! nietypowa uroda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-19, 12:13   #2
Joey
Zakorzenienie

Dot.: POMOCY ! nietypowa uroda

Ja postawiłabym przede wszystkim na zmianę fryzury No i coś z okularami - może koleżanka przerzuciłaby się na soczewki? Albo chociaż jakieś ładniejsze oprawki? A trzecia sprawa to styl ubierania - fakt, zbyt wiele zorientować się nie można po jednym zdjeciu, ale ubiór jest niezwykle ważny. Naprawdę można totalnie odmienić daną osobę zmieniając jedynie styl ubrania.

Wydaje mi się, że kwestia kolorów jest tu sprawą drugo- czy nawet trzeciorzędnią, ale chcę tylko napisać koleżanka na pierwszy rzut oka wygląda na typ kolorystyczny lato. Ale nie jestem tego na 100% pewna - prosiłabym o odpowiedzenie te na pytanka, żeby się upewnić. Nie wiem, czy Wasza koleżanka odpowie sama (BTW, czy ona wie, że założyłyście taki wątek? ), w każdym razie nawet jeśli Wy odpowiecie za nią, to będzie bardzo pomocne.

1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?
2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?
3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?
4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?
5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?
6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?

Joey jest offline Zgłoś do moderatora