Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 12:29   #1512
esti1984
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

rumiankowa mi nie dobrze na samą myśl o glukozie bleeee

kaaalina nie daj się

Kathi ale masz fajnie ja jeszcze trochę muszę poczekać bo idę w 32 tc. Bierzecie Maxia? Super napisz jak reagował, ja z chęcią też bym wzięła córcię ale nie wiem czy nie będzie czasami przeszkadzać? Chociaż Ona grzeczna jest ale Twój trochę starszy.....no ciekawe jak zareaguje

maugoszatka
jak idzie? długo jeszcze? dawaj fotki jak już będzie co pokazać

kokoin no właśnie a dziewczyny myślały że to wózek używanyAle już wszystko jasne
a po co Ci duża gondola? Ja np chcę małą bo dziecko długo w niej nie jeździ a nie chcę jeździć wielką kobyłą dla mnie mała gondola to +

anulka to fajna psinka pewnie wyczuwa że coś się zacznie zmieniać i boi się że zostanie na drugim planie
piękne zdjęcie a psinka urocza i kochana

Bercia nie przejmuj się gadaniem bab bo właśnie baby takie są że czasami lubią dogadać ciesz się że dzidzi jest wygodnie i już Nie lubię takich osób co tylko by wytykały palcami jak się wygląda czy ile się przytyło, czy to w ciąży czy nie w ciąży

kokoin najlepiej kupić od sprzedawcy który ma dużo wózków i w ogóle zajmuje się sprzedażą rzeczy dla dzieci bo jak ktoś ma jeden nowy wózek to trochę podejrzane

rumiankowa i co? wybierasz się na to usg?

Bercia ja mam taką pościel do wózka po Julce tą kołderkę kładłam jako materacyk na to poduszeczka i przykrywałam kocykiem

malutka śliczne ubranka. Trzymam kciuki żeby wszystko ładnie było widać

Mell pytałam o leviroo w sklepie i nie słyszeli o nim. Któraś z dziewczyn mówiła że podobno są tylko w sprzedaży wysyłkowej

ja się już nie udzielam w tym sporze hehe
jednak uważam że to forum nie jest po to żeby się sprzeczać kogo na co stać i kto na co wydaje kasę. To sprawa każdego indywidualna i powinien robić to co uważa za stosowne. Mamy dzielić się tu radościami naszych brzuszków i ich zawartości
Więc ZAMYKAM SPÓR bo nawet jeśli nie miało to tak wyglądać to ta rozmowa nie wygląda zbyt ciekawie i miło
dla wszystkich miłego dnia
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora