Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzyści 2009 cz. III :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 13:27   #4770
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Cytat:
Napisane przez Alexia09 Pokaż wiadomość
Mamy w jakimś namiocie w Myślęcinku...
przeczytałam w Meksyku

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
ja muszę sobie kupić jakieś repetytoruim, tylko nie wiem czy już nie jest za późno
z historii, tak?
lepiej późno niż wcale

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Nie wiem czy lepsza będzie komunikacja audiowizualna po maturze czy reklama i public relations? Oba kierunki mi sie podobaja i nie bede sie mogla z decydowac
a takie kierunki to tylko na prywatnych uczelniach, nie?

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
dziewczęta, jako że od moich dziewuch, to nie wiem kiedy dostanę zdjęcia, to ja wam mogę jedno jedyne pokazać, które posiadam w sumie widać mnie tam całą, więc tylko nie patrzeć na minę, bo taka wyszła akurat i co ja poradzę także kto chce zdjęcie, to pisać, prześlę linka na PW
poproszę

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...4270d5d2d.html

takie cos mi sie podoba a Wam?
A da sie takie cos uszyc u krawcowej?
ładna. prosta, ale elegancka. widzę, że już się zdecydowałaś, żeby iść i też jestem za jakąś sukienką, nawet najprostszą

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
mimo wszystko wiele dziewczyn mialo naprawde ladne kreacje strasznie zauroczyla mnie sukienka kolezanki. czarna do kolan, rozszerzana, jedyna ozdoba to malusienienka kokardka przy dekoldzie, widoczna jedynie z bliska. delikatny makijaz, skromna fryzura, czarne czolenka. a wygladala jak dla mnie zjawiskowo mozna wygladac z klasa i elegancko nie przesadzajac? mozna
oj mozna. ja gdybym miała iść jeszcze raz to jednak kupiłabym jakąś czarną kieckę a nie szarą moja koleżanka miała długą, prostą, czarną, z ramiączkami na szyję, lekko pobłyskującą, włosy do ramion wyprostowane, delikatny makijaż, proste czarne szpilki... esencja prostoty. a wyglądała fantastycznie

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
wiemy ejjj, a może by tak 4 częśc nazwac jakos inaczej ?
no ale jak? po maturze założymy sobie temat o innej nazwie, bo głupio byłoby się rozstać

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora