2009-01-21, 13:27
|
|
Pani Buka
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Napisane przez Alexia09
Mamy w jakimś namiocie w Myślęcinku...
|
przeczytałam w Meksyku 
Cytat:
Napisane przez karateczka000
ja muszę sobie kupić jakieś repetytoruim, tylko nie wiem czy już nie jest za późno 
|
z historii, tak?
lepiej późno niż wcale 
Cytat:
Napisane przez xxboo
Nie wiem czy lepsza będzie komunikacja audiowizualna po maturze czy reklama i public relations? Oba kierunki mi sie podobaja i nie bede sie mogla z decydowac 
|
a takie kierunki to tylko na prywatnych uczelniach, nie?
Cytat:
Napisane przez sydunia
dziewczęta, jako że od moich dziewuch, to nie wiem kiedy dostanę zdjęcia, to ja wam mogę jedno jedyne pokazać, które posiadam  w sumie widać mnie tam całą, więc  tylko nie patrzeć na minę, bo taka wyszła akurat i co ja poradzę  także kto chce zdjęcie, to pisać, prześlę linka na PW 
|
poproszę 
Cytat:
Napisane przez ilo16na
|
ładna. prosta, ale elegancka. widzę, że już się zdecydowałaś, żeby iść i też jestem za jakąś sukienką, nawet najprostszą 
Cytat:
Napisane przez sydunia
mimo wszystko wiele dziewczyn mialo naprawde ladne kreacje  strasznie zauroczyla mnie sukienka kolezanki. czarna do kolan, rozszerzana, jedyna ozdoba to malusienienka kokardka przy dekoldzie, widoczna jedynie z bliska. delikatny makijaz, skromna fryzura, czarne czolenka. a wygladala jak dla mnie zjawiskowo  mozna wygladac z klasa i elegancko nie przesadzajac? mozna 
|
oj mozna. ja gdybym miała iść jeszcze raz to jednak kupiłabym jakąś czarną kieckę a nie szarą moja koleżanka miała długą, prostą, czarną, z ramiączkami na szyję, lekko pobłyskującą, włosy do ramion wyprostowane, delikatny makijaż, proste czarne szpilki... esencja prostoty. a wyglądała fantastycznie 
Cytat:
Napisane przez suspense
wiemy  ejjj, a może by tak 4 częśc nazwac jakos inaczej ? 
|
no ale jak? po maturze założymy sobie temat o innej nazwie, bo głupio byłoby się rozstać
|