2009-01-21, 13:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez ranka
wydawalo mi sie ze cos mi po nim wyskakiwalo ciagle
dziewczyny mowily ze ok. 3 tygodnie na efekt
|
aha, dziekuje
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p
Nulko ja też go miałam i się nie sprawdził
Może dlatego że nie wytrymałam z nim długo- strasznie tępy, okropna konsystencja. Rano wstwałam taka biała jakby mnie ktoś wapnem obsypał
smarowałam się nim może z miesiąc, ale nie codziennie a co drugą noc i efektów nie zauważyłam 
|
oo ale wstawalas biala bo wybielal czy ten krem taki bialy zostawal??
Cytat:
Napisane przez Reese
nuleczko
Mnie on bardzo pomógł  Ja stosowałam codziennie przez 3 miesiące, znikneły mi przbarwienia cera się wygładziła no i troche uporał się z wągrami 
|
oo jest pozytywna opinia wlasnie zalezy mi na usunieciu przebarwien Aniu wiec widze ze jest szansa! ja oprocz tego stosuje teraz kwasy i Locacid, wiec wszystko razem moze zadziala a czy przy tym acnedermie tez trzeba stosowac filtry??
Cytat:
Napisane przez Reese
trzeba być cierpliwym  Na początku też nie widziałam efektów a potem 
|

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10586253]albo sie poprostu boi...dzidzius wywraca zycie do gory nogami, wiecej obowiazków, mniej imprezek...a kiedys mi powiedzial ze on nie chce zebym byla taka jak moja kolezanka co siedzi z małym w domu i buczy cały czas ze jest uwieziona..nieszczesliwa i takie tam...a skoro ona macierzynstwo odbiera w ten sposob to jej problem...ja wcale nie musze tak samo
sa takie rozmiary i nosza je szkieletory
zartowałam z ta wpadka . ja chce zeby to byla wspolna decyzja, po za tym ja musze sobie wszystko zaplanowac, bo pracuje w szkodliwych warunkach, wiec staranie sie o dzidzie wyklucza prace przy promieniowaniu...
ja tez jestem nawet zadowolona z acnederma- fakt konsystencja do kitu, ale pozbyłam sie przebarwien i drobnych bliznek i czesci zaskórnikow [/quote]
kolejna dobra opinia, uff zobaczymy jak na mnie zadziala
mysle ze bedziesz super mamcia Gabi, musicie to dokladnie zaplanowac tylko jesli TŻ jeszcze sie obawia
Cytat:
Napisane przez hihi
U mnie ostatnio poczta działa jak chce 
|
mam nadzieje ze jednak dotrze