Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 14:05   #1743
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja się przyzwyczaiłam do gąbki i teraz trudno mi się przestawić mam taką szorstką, antycellulitową
Też mam tą szorstką, taką z Rossmanna, ale ostatnio jakoś nie mam siły woli, żeby się nią szorować Na delikatność mnie wzieło
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Yen, też chcę lato
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Yen, idealnie to opisałaś Mi też już tęskno do wiosny i lata, ale pocieszam się tym, że już bliżej niż dalej
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja też chcę lato. Jak cudownie byłoby chodzić bez kurtki... W słoneczku...

A już dzisiaj to maksymalnie tęsknię za słońcem - u mnie szaro, buro, mgła, wilgoć i wiatr, brrr
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj tylko częściowo wyrolniczyłam, wiec ciąg dalszy nastąpi za chwilkę. Niestety, ale ostatnio ciężko mi znaleźć choćby jeden dzień w tygodniu, żeby się tak wyrolniczyć od A do Z. Muszę wszystko na raty robić
O, skąd ja to znam, też od dłuższego czasu nie mogę znaleźć czasu by o siebie zadbać kompleksowo. Wszystko na raty i przy okazji czegoś, a włosów to w ogóle nie mam czasu układać, tylko majtnął na dół i suszyć. Chociaż wczoraj znalazłam wieczorem chwilę żeby wypróbować nowa lokówkę - całkiem fajne loki mi wyszły
Cytat:
Mam ten specyfik, używam już chyba z rok i nie zauważyłam, żeby pazury rozdwajał A od dawien dawna nie używam NT i dalej mam raczej mocne.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja mam ten utwardzacz i nic mi się nie dzieje z paznokciami. Używam regularnie od ponad miesiąca.
No to skoro tak piszecie, to musi to być wina lakieru do paznokci, a szkoda, bo całkiem fajny ten lakier... Ale z drugiej strony dobrze, ze to nie od SH, bo jestem zadowolona z tego utwardzacza
Cytat:
A jakie, pochwal się. Orsay daleko ode mnie, więc mam pewność, że i tak mnie nie skusisz i mogę oglądać czy czytać bezpiecznie
Jak wrócę do domu to cyknę fotkę
Cytat:
Ano bliżej, bliżej Wczoraj jak tak cieplej było, to aż delikatnie czuć było nadchodzącą wiosnę w powietrzu I mimo iż lubię zimę, lubię też te pierwsze wiosenne dni, te długo oczekiwanie wiosenne dni i powoli też zaczynam tęsknić.
Jejku, ja sie juz nie mogę doczekać tej wiosny w powietrzu...
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A ja muszę w piątek jechać do dziekanatu odebrać indeks a tak mi się nie chce... Nienawidzę dziekanatów

W ogóle nudzi mi się znów w robocie, siedzimy i plotkujemy, bo nie mamy co robić
Hihi, ja nie lubię jednego konkretnego dziekanatu przez jedną konkretna babę
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja na specjalne okazje robie tego torta: http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/O...late-cake.html
zawsze wychodzi i jest prosty w przygotowaniu
Apetycznie wygląda A nie można zrobić ciasta z całosci, a jak sie upiecze to przeciąć na pół?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora