Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 15:01   #1543
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
a widzisz ja wrecz przeciwnie wiele razy sie przekonalam ze rzeczy tanie bez marki sa do d.....Ost przyklad zamiast walizki za 500zl kupilam za 200zl i po podrozy w jedna str nadawala sie tylko na smietnik.Ksiazki zadnej nie prowadze bo nie czuje takiej potrzeby nie widze sensu jest cos potrzebne to ide i kupuje.Nasza dzidzia byla w 100% planowana i nie mam zamiaru oszczedzac na niczym.
A wracajac do sytuacji z Gabi to Ty najlepiej wiesz jaka jest miedzy mna a nia sytuacja
Jeden kupuje np buty za 100zl a drugi za 500zl to chyba logiczne i tak jest ze wszystkim.Wiec nie rozumiem tych komentarzy na temat 2 wozkow ? jakies dziwne podejscie macie.Nie wiem czy myslicie ze na te 2 wozki stracilismy oszczednosci zycia czy co?
Zast sie wogole do czego prowadzi ta dyskusja?

nie ma co dziewczynki sie niepotrzebnie nakrecac
kazda robi wedlug wlasnego przekonania

dla ciebie pieniadze nie graja zadnej roli, mozesz sobie pozwolic na kupno dwoch wozkow, zaplacic za dwie sukienki slubne i wogole.... ale pamietam jak pisalas i nazekalas na wydatki zwiazane ze slubem... pisalas ze po slubie bedzie ciezko cokowiek kupic... wiec skoro mowilas ze tak ciezko bedzie po slubie, bo tyle wydatkow i wogole to po co ci 2 wozki??? nie wazne...
zrobisz JAK TY uwazasz za stosowne i nie ma co niepotrzebnie sie denerwowac i wogole...

druga sparwa jest taka ze jestesmy tu razem i kazda wyraza swoje poglady... tak samo ty mozesz napisac ze lubisz wydawac pieniadze nie wazne ze na glupoty tak samo gabi oraz inne wizazanki moga wyrazic zdanie ze dla nich (nas) to glupota!!! nie ma sie o co obrazac

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora