2009-01-21, 15:27
|
|
Organizatorka
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
No to już się trochę pomiziałam tymi minerałami
Stwierdzam , że nie widzę dużej różnicy między kolorami na mojej twarzy ...
buff linen , perfect i golden light - aczkolwiek o dziwno z goldenem się najbardziej zaprzyjażniliśmy choć patrząc na niego w słoiczku stwierdziłam, że się nie będziemy miziać flat topem Ogólnie trzeba troche nad tym popracować ,żeby minerałki kryły.
G. Light ma formułę matte (reszta to semi matte i glo ) może to dlatego tak nam dobrze razem. Muszę spróbować intensive .
Multi intensive też pasuje a myślałam, że będzie za ciemny. No ale kolejnym razem wezmę multi tasking.
A tak właściwie to jak nałożyć korektor ? Można flat topem ? a jak chce się tylko punkty albo małe obszary ?
Może jestem kameleonem Ale zobaczymy jeszcze jak będą się sprawować w ciągu dnia in real life w dżungli miasta
Muszę formuły wypróbować , która co i jak na mojej twarzy wyprawia
Róż jest śliczny - tylko ślicznie rozświetla nie nadaje specjalnego koloru co lubię
Mam tylko trzy zastrzeżenia :
- nakładanie jest czasochłonne - ale myślę ,że dojdę do wprawy
- ciężko te minerały wydostać , muszę stukać słoiczkiem - no chyba że coś przeoczyłam
- nie rozwiązuje problemu skórek Chyba po prostu kupie HIpp-a i zażegnam ten problem może...
Poza tym twarz jest "lekka " i gładka po tych minerałkach BA nawet jak sie zmyje A ciężko je zmyć
Załączam zdjęcia
|
|
|