Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawiodłam się na TŻ i się boję...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 15:45   #8
Fmm
Raczkowanie

Dot.: zawiodłam się na TŻ i się boję...

Dla was jak zwykle wszystko jest proste - zostaw go, po co ci taki facet, znajdziesz lepszego. Nie rozumiecie, że jak się kogoś kocha to trochę trudne jest zostawienie kogoś po kilku latach związku? Wnioskuję, że jesteś zakochana, bo jeszcze tego nie zrobiłaś... Jeżeli go nie kochasz, sprawa jest prosta.
Po pierwsze alkoholizm się leczy, tylko trzeba uświadomić tz, że ma problemy z alkoholem. Widzę, że większość waszych kłótni ma właśnie podłoże w jego piciu, a to nie jest problem niemożliwy do rozwiązania. Dużo zależy od Ciebie - jednak jeszcze więcej od tz.. Może porozmawiaj z jego rodziną? Nie wiem jakie masz z nimi stosunki, ale naprawdę musisz coś z tym zrobić, bo taka sytuacja jaka jest teraz między wami doprowadzi do rozpadu związku. Warto udać się do specjalisty, tylko trzeba przekonać o tym tz.
Najpierw zrób wszystko co możesz, żeby poprawić to sytuację. Jeśli nic nie będzie działało - wtedy go zostaw, bo takie życie nie ma sensu. Myślę, że w trudnych chwilach trzeba się wspierać, może tz ma jakiś problem o którym nie wiesz? Możliwości jest mnóstwo.

Ps. Ludzie się zmieniają, tylko trzeba im w tym pomóc...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310546 <-CIUSZKI. DODATKI. PŁYTY.

Każda kobieta to Judasz
Fmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując