2009-01-21, 17:55
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
Wracając do włosów to ja mam właśnie świeżo umyte, mokre jeszcze. To tyle. 
Kurczę, mam natchnienie chyba napiszę jakiś wiersz muszę dać upust swoim artystycznym zapędom 
Różo witam Cię serdecznie masz piękne imię nie to co moje, takie blee odpowiedz proszę na pytania z pierwszej strony wątku 
A u mnie w szkole fajnie, dzisiaj była wywiadówka zachowanie mam bardzo dobre, średnia to tam nie ważne, chwalić się nie będę (wiem, dziwne jak na mnie) w szkole była głupawka jak łuhuhuh po lekcjach już stałyśmy z moimi 2 kumpelami przed szkołą i do wszystkich co wychodzili: "Masz podpaske? Bo Tośka (kumpela nr. 1) sobie palca przecięła i trzeba krwotok zatamować" nikt nie miał bo co z tego że akurat sami chłopacy wychodzili a przed szkołą, to też fajna akcja jak jechałam rowerkiem do szkoły to mi się bluzka (długa, biała) pochlapała błotem no i potem siedzę z w.w. kumpelami na świetlicy i mamy pomysł, żeby iść do łazienki to zaprać no i idę do pana co nas na świetlicy pilnuje, czy mogę iść do łazienki. On się zgodził, a ja mówię że Aga (kumpela nr. 2) ze mną pójdzie, bo też chce iść (ona nie słyszała tego co mówię) a ona nagle podeszła i wypaliła do pana całkiem poważnie "tak, ja też idę bo muszę jej pomóc" (bo myślała że powiedziałam panu, że idę bluzkę zaprać) a pan taką minę zrobił, bo myślał że ja za potrzebą idę a ta musi mi pomagać my potem w śmiech, poszłyśmy do tej łazienki i już lepiej bez komentarza fajne było to zapieranie i w ogóle dzisiaj śmiechowo było bardzo z moim chłopem też dobrze, z nim też dzisiaj głupiałam troszkę noo, bo się rozpisałam
Co u Was Kochane?
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|