2009-01-21, 18:55
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne??
Cytat:
Napisane przez pastereczka
To nie jest prawda ze mineraly sa dla ludzi z idealną cerą, przeciwnie. To własnie Ci którzy mają pozpychaną skłonną do podrażnien buzie minerały sobie chwalą i im są zalecane. Zobacz na stronie signature zdjęcia before i after, jest tam kobieta z poparzoną twarzą. Podawałam linka dziewczyny z YT z bardzo problematyczną cerą jak wygląda wymalowana edm (i caly proces). Po pierwsze skoro widzialas miejscami juz po nalozeniu odznaczające się miejsca to znaczy ze dalas za duzo tam podkladu, po drugie mysle ze akurat te Ci nie służą (korektor zielony daje sie przed podkladem raczej) musisz sprobowac innej firmy o ile masz zamiar stosowac minerały. Przetestowalam juz sporo firm i są dla mnie lepsze i gorsze. Znane z nika i aktywne dziewczyny na "mineralnym" mają rózne upodobania co do firm. Ale jeszcze nie widzialam zeby ktos je polecal dla idealnej cery. Powodzenia w poszukiwaniu Twojego idealu
|
A ja apeluję o dokładne czytanie postów - wyraźnie zaznaczyłam, że piszę o Rhea i o nich wyrażam swoją opinię. 
Cytat:
Napisane przez agabil1
Iustitii chyba chodzi że Rhea taka jest a nie wszystkie minerały 
|
Dokładnie. EDM dzisiaj był testowany i wypada o kilka nieb lepiej, niż Rhea, normalnie niebo a ziemia, nie odznaczał się a w sumie nałożyłam więcej ich niż wczoraj tamtych. Od razu widać, że EDM to inna klasa. Ale oczywiście może komuś Rhea przypadnie do gustu, jestem w stanie je "wystawić" na wymiankowym, ale to za jakiś czas, najpierw pozbieram wszystko do wymiany.
|
|
|