Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcialam sie wygadac..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 21:52   #1
maa20
Raczkowanie

Question

Chcialam sie wygadac..

No wiec chcialam sie wygadac.. bo moze osoby, ktore mnie nie znaja inaczej na to spojrza i mi pomoga Ogolnie chodzi o chlopakow.. Pamietam jeszcze kilka lat temu zaden nie zwracal na mnie uwagi.. A teraz gdy zaczeli to wszystko sie pie.przy, z nimi i w mojej glowie ^^.

Pierwszy o ktorym nie moge przestac myslec, jest jeden koles, ktorego poznalam na dyskotece.. Zauroczyl mnie tym, ze nie byl taki jak wszyscy. Tzn. nie kleil sie, nie chcial od razu calowac itp. Super mi sie z nim gadalo, naprawde jak to sie mowi czulam, ze znam go cale zycie I jego styl byl idealny, taki o jakim sobie marzylam .. Wzial pozniej moj numer, chociaz nigdy na dyskotece nie rozdwawalam mojego numeru ;p no i nastepny dzien to ciagle patrzenie na komorke czy napisze.. A jak napisal o czywiscie w 7 niebie;p Pogadalam z nim troche na gadu itp. Az tu dowiedzialam sie za ma dziewczyne.. Spytalam go o nia, i czemu sie nie pochwalil ze ma.. A on tylko wykrecal sie.. Pozniej proponowal mi kilka razy wyjscie na dyskoteke, ale niestety bylam chora i nie moglam isc .. Teraz sie zastanawiam czy dalej sie z nim zadawac, bo wiem, ze bede co raz bardziej sie zakochywac.. Nawet jezeli z tamta dziewczyna jest koniec czy cos, i bylby ze mna to wiem, ze pozniej moze zostawic nagle mnie.. no i tak mysle dniami calymi co tu robic i nie wiem xD

No i jeszcze jest drugi chlopak, spotkalam sie z kilka razy, no i bylo fajnie ale nic do niego nie czulam, po prostu jak z kumplem sie spotykalam ale wiedzialam, ze ja mu sie podobam.. Pisal do mnie non stop, po pewnym czasie troche tego mialam dosc i czasami nie odp, zlewalam itp. ale on nie dawal za wygrana;p zaprosil mnie teraz na studniowke..odmowilam (z powodu choroby). Powiedzial, ze pojdzie ze mna albo sam, a ja go namawialm, zeby zabral kogos innego no i zaprosil jakas kolezanke.. a teraz mi napisal, ze laczy go z nia cos, ze sie dobrze poznali przez te proby itp.. A ja.. zrobilam sie zazdrosna! On przestal do mnie pisac..nie odpisuje tez, gdy ja napisze..Nie rozumiem go..Nagle znalazl sobie inna, a o mnie zapomnial? a ja chcialabym dalej rozwijac znajomosc, zaprzyjaznic sie.. no i tez nie moge przestac o nim myslec..

Heh, od razu mi lepiej jak sie moglam wygadac
maa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując