Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty perskie - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 22:23   #162
vilandra
Zakorzenienie

Dot.: koty perskie

Cytat:
Napisane przez gunia 23 Pokaż wiadomość
Vilandra, prawa prawami ale zobacz jaka jest rzeczywistość i jak marnie się mają koty w piwnicach na większośći osiedli. Współracowałaś z TOZem, teraz z jakiś już przyczyn nie współpracujesz..no ja do TOZu jestem akurat uprzedzona.
Mnie TOZ pomógł. Nawet skłonni byli przysłać swojego przedstawiciela na rozmowe z mieszkańcami. Jednak sama dałam sobie rade. Jeśli będzie potrzeba to napewno się zwróce do nich o pomoc.

Cytat:
Napisane przez gunia 23 Pokaż wiadomość
A pewnie, że nie jest zgodne, tylko że ja nie widziałam kto truje, woźny z mojego bloku mi powiedział, że trzeba uważać. Raz widziałam nieżywe koty, ale szłam akurat na egzamin, a jak wracałam i chciałam je zabrać żeby oddać na sekcję to już je ktoś sprzątnął. Nikogo za rękę nie złapałam, swoje jedzenie dla kotów zostawiam zawsze w tym samym miejscu i obserwuję potem przez jakiś czas z okna czy jedzą koty, czy ktoś im coś wsypuje (nie zauważyłam nikogo). I sorry ale nie mów, że ja siedzę i tylko piszę... Może nie intersuję się tak kotami jak psami, ale wierz mi, że naprawdę się udzielam.
wiesz, dla chcącego................. .....
Znam wiele kocich histori, ludzi, którzy się zajmuja kotami. Pochodze z kociej rodziny, zawsze w naszym zyciu koty były i są. W takich tez kręgach się obracam, takich mam przyjaciół. I naprawdę jak się chce, to można dużo dla kotów ( i nie tylko ) zrobic. Jak było potrzeba to i gazete i TV angazowałam w sprawę , ktora wydawała się nie do załatwenia
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując