Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 12:59   #270
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A moi rodzice właśnie nie chcą tego szumu na sali, że piosenka dla rodziców, ze wszyscy patrzą i muszą tańczyć. Teściowie 2 razy to przeżywali na sali więc my robimy inaczej. Będzie bardziej kameralnie. Powiemy coś od serca im tylko a nie przy wszystkich. Tż się ze mną zgadza więc jakby teąściowie się nie zgodzili to im coś powie
A ja swoich nie pytam o zdanie.. Wiem, że nie będąrobić mi jakichś fochów.. no bo wiedzą, ze w takim momencie trzeba sięzachować.. Co prawda nie lubią jak sięludzie na nich gapią, ale nie robią nigdy jakichś dziwnych uników.. NIe wiem za to co będzie z rodzicami TŻ...ale ja tam jestem dobrej myśli... Dzis podnosiłąm na duchu mojego TŻ bo biedaczysko zaczął życie nasz wspólne przeliczać na pieniadze i stwierdził, że przeaża go ta wizja budowania domu bo to co najmniej 300 tyś trzeba mieć.. Powiedziałam wprost.. KOchanie .. nie wolno mówićnie będziemy mieć domu bo nas na to nie stać, trzeba robićwszystko by zarobić na ten dom i nie kwękać że skad my weźmiemy...
Strzeliłam mu litanie gadulcową i chyba poskutkowałao po pierwszy raz od bardzo długiego czasu powiedział mi: Połowico Ty moja.....