Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawiodłam się na TŻ i się boję...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 12:15   #61
Zasmutana
Raczkowanie

Dot.: zawiodłam się na TŻ i się boję...

Cytat:
Napisane przez lasana Pokaż wiadomość
Ech naczytalam sie, ale to niestety prawda co piszecie. Chialam z nim pogadac, ale wyszedl, POszedl sobie na basen, i nawet slowa nie powiedzial, nie pocalowal, nie zapytal "co tam".
Postanowilam odejść, nie moge tak, to jest kompletny brak szacunku do mnie. Patrze teraz na slonecznik, ktory rozsypal rano i nie sprzatnal...Nic go nie obchodzi bo mysli ze to ja zrobie, ale nie zrobie tego...NIe bede sprzataczka, mam dosyc.....
Jest mi cholernie smutno, za takie traktowanie. Przypomniało mi sie jak raz w perfumerii pokazalam mu perfumy a on powiedzial ze fuuuuuj, a za chwile jego jakas daleka kuzynka, przypadkowo spotkana, pokazala mi te same perfume a ja jemu a on powiedzial ze sa suuuper, wspaniale...
Normalnie chore to jest i JA TEZ!!! ZE wytrzymuje, ze sie dalam..
Niestety bede musiala poczekac, bo przykro mi to mowic ale nei mam w tym miescie znajomych i nie mialabym dokad pojsc...Musze poczekac do konca miesiaca....
Skoro tak sie zachowuje to nie ma szans...
Takiego mam dola psychicznego, jutro mam zalke a nawet nie zaczelam sie uczyc...MASAKRA

Ja wierze,że znajdziesz w sobie tą siłę i odejdziesz od niego,juz wiesz co jest nie tak i to pierwszy dobry krok w tym kierunku.Teraz tylko wyprowadzka do rodziców, pewnie bedzie wiele pytan.Na poczatku na pewno bedzie ciezko,ale przeciez zaczynasz NOWE ZYCIEŻycze powodzenia.
Trzymaj sie tego co sobie postanowilas

Zasmutana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując