Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 12:50   #2247
yolanda9
Zadomowienie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
To zrób test jeszcze raz. A nuszzzz?
zobaczę jak jutro tempka i jak będzie obiecująca to może zrobię jeszcze jeden

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem, co robić. Cieszyć się, podejść do tego obojętnie czy łapać doła?... W towarzystwie moich znajomych chyba jakaś epidemia ciążowa panuje. Wczoraj dowiedziałam się o jednej zaciążonej, a dziś o kolejnych dwóch... A koleżanki w pracy wnerwiły mnie insynuacją, że ja się nie staram i że kobiety myślą o dziecku po 30-ce z wygody. Że tak się nie robi dziecku, bo gdy będzie w wieku maturalnym, to matka bedzie już za stara, by łapać z nim kontakt. Że dziecko trzeba mieć przed 30 rokiem życia.
Ludzie, którzy nie przechodzili tego co my teraz, nie potrafią zrozumieć sytuacji, że ktoś chce,ale nie wychodzi...i sadzą te swoje mądrości i nawet nie zdają sobie sprawy jakie to raniące ..... mogliby te swoje dobre rady wsadzić a szczególnie rady typ:"Że dziecko trzeba mieć przed 30 rokiem życia"....bo ja nie wiedziałam, że jest określony wiek na dziecko
U mnie w pracy tez ostatnio sobie współpracownicy dowcipkowali, ze ja juz ponad rok po ślubie to już normy nie wyrobiłam... zabili mnie tym....

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2009-01-22 o 12:55
yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora