2009-01-22, 12:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
Napisane przez malin30
To zrób test jeszcze raz. A nuszzzz? 
|
zobaczę jak jutro tempka i jak będzie obiecująca to może zrobię jeszcze jeden
Cytat:
Napisane przez malin30
A ja nie wiem, co robić. Cieszyć się, podejść do tego obojętnie czy łapać doła?... W towarzystwie moich znajomych chyba jakaś epidemia ciążowa panuje. Wczoraj dowiedziałam się o jednej zaciążonej, a dziś o kolejnych dwóch... A koleżanki w pracy wnerwiły mnie insynuacją, że ja się nie staram i że kobiety myślą o dziecku po 30-ce z wygody. Że tak się nie robi dziecku, bo gdy będzie w wieku maturalnym, to matka bedzie już za stara, by łapać z nim kontakt. Że dziecko trzeba mieć przed 30 rokiem życia. 
|
Ludzie, którzy nie przechodzili tego co my teraz, nie potrafią zrozumieć sytuacji, że ktoś chce,ale nie wychodzi...i sadzą te swoje mądrości i nawet nie zdają sobie sprawy jakie to raniące ..... mogliby te swoje dobre rady wsadzić a szczególnie rady typ:"Że dziecko trzeba mieć przed 30 rokiem życia"....bo ja nie wiedziałam, że jest określony wiek na dziecko
U mnie w pracy tez ostatnio sobie współpracownicy dowcipkowali, ze ja juz ponad rok po ślubie to już normy nie wyrobiłam... zabili mnie tym....
Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2009-01-22 o 12:55
|
|
|