2009-01-22, 15:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Cytat:
Napisane przez *nulka*
krzyczec nie bedziemy, ale absolutnie sie jeszcze nie nakrecaj Asienko!!! nie chcialabym zebys znowu cierpiala  no chyba ze on wreszcie wszystko zrozumial i sie zmienia!!! 
|
Ja też nie chcę cierpieć, dlatego biorę głęboki oddech. Nie rozmawialiśmy kompletnie na te tematy już dobre 3 tygodnie. Jest cisza. Ale ja nie wychodzę z żadną inicjatywą - telefonu, sms-a również. Nic. Nie chcę by mi kiedyś zarzucił że Go do czegoś zmusiłam etc. Źle bym się z tym czuła. Dlatego ja nie naciskam. Jestem uśmiechnięta, promienna, tryskam przy Nim dobrym humorem i energią. I to chyba działa, skoro tak Go przyciąga. 
Cytat:
Napisane przez eszton 1
Cos mi mówi że to Książe czyni tę wiosnę w srodku zimy..  .. trzymam więc kciuki aby ta chwila trwała wiecznie 
|
Oj tak. Chwilo trwaj. 
Cytat:
Napisane przez smyk03
męska linia Biothermu podobno ogólnie dobra 
|
Też tak myślałam. To może Mu kliknę. Dzięki Karolciu. 
Cytat:
Napisane przez leana1
no własnie nie mogę bo gifcard do wykorzystania tylko na ich stronie
a pamiętacie jak po koleje jezdziliśmy na urlop w leci i jesienią ? jak było fajnie i ciepło jaki był cudowny kurs dolara ? czy wy to jeszcze pamiętacie bo w mojej pamęci niżki kurs dolara przechodzi do historii
|
Oj pamiętam, to były czasy. Aż żałuję że większych zapasów nie porobiłam wtedy... Ale kto mógł wiedzieć? Mądry Polak po szkodzie.
|
|
|