Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-22, 15:11   #4538
AsikS
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
krzyczec nie bedziemy, ale absolutnie sie jeszcze nie nakrecaj Asienko!!! nie chcialabym zebys znowu cierpiala no chyba ze on wreszcie wszystko zrozumial i sie zmienia!!!
Ja też nie chcę cierpieć, dlatego biorę głęboki oddech. Nie rozmawialiśmy kompletnie na te tematy już dobre 3 tygodnie. Jest cisza. Ale ja nie wychodzę z żadną inicjatywą - telefonu, sms-a również. Nic. Nie chcę by mi kiedyś zarzucił że Go do czegoś zmusiłam etc. Źle bym się z tym czuła. Dlatego ja nie naciskam. Jestem uśmiechnięta, promienna, tryskam przy Nim dobrym humorem i energią. I to chyba działa, skoro tak Go przyciąga.

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Cos mi mówi że to Książe czyni tę wiosnę w srodku zimy.... trzymam więc kciuki aby ta chwila trwała wiecznie
Oj tak. Chwilo trwaj.

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
męska linia Biothermu podobno ogólnie dobra
Też tak myślałam. To może Mu kliknę. Dzięki Karolciu.

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
no własnie nie mogę bo gifcard do wykorzystania tylko na ich stronie
a pamiętacie jak po koleje jezdziliśmy na urlop w leci i jesienią ? jak było fajnie i ciepło jaki był cudowny kurs dolara ? czy wy to jeszcze pamiętacie bo w mojej pamęci niżki kurs dolara przechodzi do historii
Oj pamiętam, to były czasy. Aż żałuję że większych zapasów nie porobiłam wtedy... Ale kto mógł wiedzieć? Mądry Polak po szkodzie.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora