2009-01-22, 15:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawiodłam się na TŻ i się boję...
Cytat:
Napisane przez anitka12345
nie które dziewczyny piszą tutaj że w końcu znajdzie się lepszego faceta bzdura gdzie w tych czasach mozna takiego znaleść?tym bardziej jak ja patrze na wygląd,bo tylko z takim umiałabym być?a pozatym nie ma idealnych związków,zawsze będą kłótnie ciche dni,ehh .. na moje wina zawsze leży po obu stronach,to mój wątek poczytaj jesli masz ochote http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10603688
|
Nie zgodzę się z tym absolutnie. Znam wielu przystojnych, dobrze zarabiających, szanujących i kochających swoje partnerki mężczyzn. Kłótnie czy niesnaski są w każdym związku, ale ogromna jest różnica w tym jak wyglądają. Widzisz ciebie twój chłopak szarpie za włosy i zdradza jak się pokłócicie, do mnie mój mówi - usiądźmy i porozmawiajmy o tym, co nam nie pasuje, znajdźmy wspólnie rozwiązanie.
Wszystko zależy w jakim towarzystwie się obraca. Jeśli ktoś utrzymuje kontakty z patologią to faktycznie prawie nie możliwe jest znalezienie wartościowego człowieka. Anitka czytałam wszystkie twoje wątki i wiem, że wina leży w twoim domu rodzinnym, twoim wychowaniu i towarzystwie w jakim się znalazłaś. Ale wierz mi - świat może wyglądać zupełnie inaczej, niż myślisz. Dopóki sama siebie nie zaczniesz szanować i wymagać tego od innych ludzi, dopóty inni ludzie nie będą szanować ciebie.
|